Clavis Piano's Waarom

Waarom kopen of huren bij Clavis Piano's?

"Aan anderen zou ik Clavis Piano's zeker aanbevelen", zegt 94% van onze klanten in een onderzoek dat wij onlangs door de Hogeschool Inholland lieten houden. Meer dan 90% van onze klanten vindt onze prijs-kwaliteitverhouding goed tot uitstekend. Eveneens meer dan 90% roemt de behulpzaamheid van onze verkopers en hun kennis van piano's en vleugels.

De uitkomsten van het onderzoek laten zien dat Clavis zich als geen ander in u kan inleven als u op zoek bent naar een piano of vleugel. Die aanschaf vergt vertrouwen en natuurlijk wilt u de laagste prijs. Clavis biedt beide, en meer dan dat. Vandaar ons motto: "Spelen en Sparen". - Spelen kunt u direct op uw instrument naar keuze en met een Silent - of digitale piano kunt u direct en ltijd ongestoord spelen. - Sparen, want met ons unieke Piano-Maatplan komt elke piano of vleugel direct binnen handbereik.

Onze kracht:

 • Fantastisch huursysteem - Spelen en Sparen met het Clavis Piano-maatplan: U kiest uw favoriete instrument uit n van onze showrooms, deelt de adviesprijs door 30 bij digitale instrumenten en door 60 bij akoestische instrumenten en voil, dat is uw huurprijs voor de komende 30 of 60 maanden. Na 2,5 of 5 jaar is het instrument automatisch uw eigendom. Geen enkele pianozaak in Nederland doet Clavis dat na!
 • Drie goed bereikbare eigen showrooms in Amsterdam, Delft en Nieuwegein met ruime parkeermogelijkheden.
 • Als Clavis bestaan we al meer dan 35 jaar (Clavis heette voor die tijd Goldschmeding, een destijds bekende naam op pianogebied). We groeien elk jaar en dat kan alleen als je uitsluitend tevreden klanten hebt die je bij anderen aanbevelen.
 • De eigendomsconstructie van Clavis is uniek: alle medewerkers en stemmers zijn gezamenlijk eigenaar van het bedrijf. Iedereen bij Clavis doet dus zijn uiterste best om u als klant 100% tevreden te stellen.
 • Clavis heeft een eigen zeer deskundige technische dienst en eigen goed opgeleide en ervaren stemmers, vrijwel allen gecertificeerd en lid van de beroepsvereniging Vereniging voor Pianotechnici Nederland (VvPN). Clavis is tevens lid van de Nederlandse Piano- en Muziekinstrumenten Bond (NPMB) en is een samenwerkingsverband aangegaan met een aantal piano zaken in Nederland onder de naam PIANOSPECIALISTEN.NL
 • Clavis heeft van alle pianozaken in Nederland verreweg de grootste sortering nieuwe instrumenten in haar showrooms in Amsterdam, Delft en Nieuwegein. Belangrijker nog: van de meeste modellen piano's en vleugels zijn meerder exemplaren op voorraad zodat u bij het instrument van uw keuze precies dat exemplaar kunt kiezen dat qua klank en speelaard het beste bij uw persoonlijke smaak past.
 • Clavis heeft een laagste prijsgarantie op alle digitale instrumenten!

Vanzelfsprekend bij Clavis:

 • Afregelen, stemmen en intoneren vr levering
 • Gratis levering van alle akoestische instrumenten door heel Nederland, zowel begane grond als etage (kraan- en uitzonderlijke transporten daargelaten)
 • Gratis levering van alle digitale instrumenten in doos, zowel begane grond als etage (kraan- en uitzonderlijke transporten daargelaten)
 • Gratis stemming en indien nodig, afregeling en intonatie binnen 6 weken na levering
 • 10 jaar garantie op nieuwe akoestische piano's en vleugels en 2/5/10 jaar garantie op nieuwe digitale piano's en vleugels