Yamaha Disklavier vleugel DGB 1EN  -  Disklavier vleugels

Yamaha Disklavier vleugel DGB 1EN  -  Disklavier vleugels

Artikel Adviesprijs Clavisprijs Huurprijs p/m  

DGB1EN-PE

Zwart hoogglans

€ 32 669.00 € 32 669.00 € 0.00 Kopen

Voorraad en proefspelen disklavier vleugel

Wilt u proefspelen op dit instrument? Neem dan contact met ons op.

Specificaties disklavier vleugel

 • Rast: 3 balken massief vuren
 • Frame: duplex scale (voorzijde)
 • Zangbodem: massief Canadees vuren
 • Binnenkuip: Meranti (17 mm)
 • Mechaniek: Yamaha eigen
 • Hamerkop: Yamaha eigen
 • Klavier: standaard
 • Geproduceerd in: Indonesië
 • CFX Binaural Sampling / CFX Stereo Sampling
 • Disklavier met 500 songs 
 • 16 + 480 XG voices
 • Ook zonder Disklavier systeem leverbaar

H x B x D: 99cm x 146cm x 151cm, gewicht: 286kg

Klik voor meer informatie over de Yamaha disklavier vleugel DGB 1EN

Wilt u liever eerst kennismaken voordat u een piano van ons koopt of huurt? Wij eigenlijk ook.

Het kopen van een piano is geen kleine beslissing, daarom nodigen wij u uit om in één van onze showrooms te komen proefspelen. U kunt dan gelijk verschillende piano's uitproberen.

Als u hier uw persoonlijke informatie invult nemen wij contact met u op.

Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Google's Privacyverklaring en Algemene voorwaarden zijn hier van toepassing.

Yamaha Disklavier vleugel DGB 1EN

Nu kunt u de Yamaha vleugel die u altijd al heeft willen hebben in uw bezit hebben, zelfs met beperkte ruimte en budget. Door zijn buitengewone compactheid past de Yamaha Disklavier vleugel DGB 1EN in kleine kamers, terwijl de kracht, de expressiviteit en de toon van de klassieke Yamaha vleugels gewoon intact blijft. Bovendien is deze kleine krachtpatser te verkrijgen voor een verrassend lage prijs.

De DGB 1EN biedt de fantastische klank en de unieke resonantie waarvoor Yamaha bekend staat - en dat tegen een buitengewoon betaalbare prijs. Daarnaast beschikt dit Yamaha DGB 1EN Disklavier vleugel over een Silent-functie. Het betreft hier een Yamaha SC2 Silent systeem.

Yamaha Disklavier vleugel

Een Yamaha Disklavier vleugel is in wezen een traditionele, akoestische vleugel met een ingebouwd opname- en afspeelsysteem. Het opname- en afspeelsysteem en de bijbehorende functies zijn in de loop der jaren aanzienlijk veranderd, maar één aspect van de Disklavier is constant gebleven: het Yamaha Disklavier-systeem is altijd aangeboden als een in de fabriek geïnstalleerd systeem - nooit als optie voor bestaande piano's.  Een Yamaha Disklavier vleugel is voorbereid op de vele uren die een Disklavier instrument vaak staat te spelen.

Een Disklavier vleugel is ook altijd een Silent vleugel!

Laat u meevoeren door de natuurlijke klank van de vleugel, Yamaha CFX binaurale sampling biedt zo'n natuurlijke klank dat u vergeet dat u een hoofdtelefoon op heeft. Gekoppeld met VRM (Virtual Resonance Modeling) waarmee de duidelijk authentieke herkenbare resonantie van een akoestische vleugel zo goed mogelijk wordt gereproduceerd, voert de natuurlijke klank van de vleugel u mee zonder door anderen te worden lastiggevallen.

Enkele highlights: 

Verfijnde techniek, akoestische elegantie

Yamaha Disklavier piano - 
Verfijnde techniek, akoestische elegantie

 

Een gestroomlijnd controlepaneel biedt een eenvoudige bediening, mooi uit het zicht, waardoor het instrument zijn elegante aanzien niet verliest, hetgeen u uiteraard mag verwachten van een Yamaha Disklavier vleugel.

 

Probleemloze verbinding

Yamaha Disklavier-prboleemloze verbinding

Via een draadloze verbinding met bijvoorbeeld tablet, smartphone of computer krijgt u toegang tot alle exclusieve inhoud en unieke mogelijkheden van het instrument.

 

Duizenden muziekstukken in een meesterwerk

Yamaha Disklavier-Duizenden muziekstukken

Het disklavier ENSPIRE geeft u de mogelijk te genieten van de muziek die een betreffende gelegenheid of gemoedstoestand ook maar vraagt, van klassieke solo of concert pianostukken tot aan u favoriete jazz of Popsongs- al dan niet begeleid met audio of vocalen. Een zeer gebruikersvriendelijk UI design geeft u direct toegang tot vijfhonderd ingebouwde songs en duizenden songs die u direct naar het instrument kunt downloaden via de Yamaha MusicSoft online website.

 

Exclusieve streaming service

Yamaha Disklavier-Exclusieve streaming service

Ter aanvulling, biedt Enspire ook nog een revolutionaire Radio Streaming service, wat u in staat stelt om duizenden piano stukken te ontdekken in de comfort van uw eigen huiskamer. Yamaha Piano Radio geeft u direct toegang tot meer dan 30 kanalen waar 24 uur per dag pianomuziek gestreamd wordt.

 

Artistieke superioriteit in uw eigen woonkamer

Yamaha Diskalvier-Artistieke superioriteit

Disklavier ENSPIRE kenmerkt zich door populaire Award winnende en legendarische Yamaha artiesten zoals Sarah McLachlan, Bob James en Jamie Cullum. De uitvoeringen van deze artiesten zijn niet een simpele vertolking van het nummer van de artiest, maar exclusieve uitvoeringen die door de artiest zelf inspeelt en opgenomen zijn, exclusief voor ENSPIRE. Geniet van de ongelofelijke precieze weergave die het instrument u geeft van het door desbetreffende artiesten ingespeelde uitvoering. Het geeft een exact portet van de nuance en emotie die de artiest in zijn stuk probeert te leggen.

Er zijn totaal 48 nummer waarbij u kunt genieten met de opgenomen audio (PianoSoft Audio. Dertien daarvan zijn uitgevoerd door Yamaha Artiesten zoals Bob James, Jamie Cullum en Sarah McLachlan.

 

Elke noot, elke nuance

Yamaha Disklavier-Elke noot, elke nuance

De Disklavier ENSPIRE is de enige vleugel die werkelijk elke nuance en details van het uitgevoerde stuk kan reproduceren, waar andere systemen daar in tekort schieten. Bijvoorbeeld, het moment van het loslaten van de toets controleert de exacte timing van elke individuele demper die neerdaalt op de snaar en die bijdraagt aan de muzikale boodschap die overgedragen wordt. Andere systemen die op de markt zijn vertrouwen op vooraf bepaalde programmering om het loslaten van de toets te controleren, wat resulteert dat dit proces bij deze instrumenten altijd met precies dezelfde snelheid wanneer men het stuk af laat spelen. Deze manier van programmeren resulteert erin dat maar de helft van het originele stuk natuurgetrouw weergegeven kan worden, wat eigenlijk betekend dat de helft van het unieke menselijke aspect van een pianostuk wordt verwijderd. De Disklavier daar in tegen, kan alle beweging van de uitvoering reproduceren, inclusief de snelheid waarmee de toets is losgelaten. Dit resulteert in een meest accurate weergave van het ingespeelde stuk. Koppel deze accurate weergave met de geavanceerde AccuPlay DSP technologie, en je hebt een piano die niet alleen alle nuances van de originele uitvoering kan weergeven maar ook nog eens intelligent genoeg is om zichzelf gedurende het afspelen van de uitvoering te controleren en aan te passen om zo de meest accurate weergave te produceren van desbetreffende uitvoering van het stuk.

 

Geïnspireerd door techniek, gedreven door uitvoering

Yamaha Disklavier-Geinspireed door techniek

Extreem verfijnde opname functies geeft docenten en studenten de mogelijkheid om kritisch naar eigen uitvoering terug te luisteren. Dit geeft studenten ook de mogelijkheid om zich nog beter muzikaal te ontwikkelen. Gepatenteerde video sync technologie biedt de gebruiker de mogelijkheid om een ook het visuele aspect van het pianospel te creëren, dit op te slaan en het te delen met anderen.

 

Het geluid van ontwikkeling

Yamaha Disklavier-Ontwikkeling

Yamaha SILENT Piano techniek geeft je de mogelijkheid om te studeren, te spelen of te luisteren zonder anderen te storen of gestoord te worden. Door gebruik te maken van een unieke opname techniek die alle interaurale kenmerken kopieert van het menselijk oor, reproduceert de Disklavier ENSPIRE het geluid , omgeving en resonantie van de Yamaha CFX concertvleugel binauraal Een weergave die exact de positie simuleert hoe iemand achter het instrument zit. Dit resulteert in een zeer natuurlijke weergave, alsof je achter een echt akoestisch instrument zit! Deze innovatieve techniek is ingebouwd in de ESPIREST en PRO modellen Disklavier. wat je nog meer mogelijkheden geeft om optimaal van je instrument te genieten.

Meer informatie over de Yamaha Disklavier piano's en vleugels vind u hier.

Yamaha Disklavier software is niet meer te bestellen bij de Yamaha Disklavier dealer echter alleen nog maar online en wel hier. Let goed op welke software voor uw model Disklavier gebruikt kan worden!

Ook zonder Disklavier systeem leverbaar.