Clavis Piano's Terugkoopgarantie

Piano's en vleugels

Een bijzondere service verleent Clavis Piano's desgewenst door de Clavis Terugkoopgarantie. Dat wil zeggen: de door Clavis verkochte piano of vleugel kan binnen drie jaar na levering worden teruggekocht van de oorspronkelijke koper mits dit is afgesproken bij het aangaan van de aankoop en een certificaat is afgegeven.

Het terugkoopbedrag komt tot stand door van de oorspronkelijke aankoopprijs een verbruiksvergoeding in mindering te brengen van 1,5% per maand, met een minimum van 500,00 bij piano's en met een minimum van 1.000,00 bij vleugels. Voorbehoud hierbij is, dat het instrument in onberispelijke staat verkeert en dat de piano of vleugel minimaal 1 x per halfjaar door Clavis of door een erkende pianostemmer is gestemd.

Voor zover Clavis voor het terugtransport geen extreem hoge kosten hoeft te maken, nemen wij deze kosten voor onze rekening.

Silent piano's en vleugels

Een bijzondere service verleent Clavis Piano's door de Clavis Terugkoopgarantie. Dat wil zeggen: de door Clavis verkochte Silent piano of vleugel kan binnen drie jaar na levering worden teruggekocht van de oorspronkelijke koper mits dit is afgesproken bij het aangaan van de aankoop en een certificaat is afgegeven.

Het terugkoopbedrag komt tot stand door van de oorspronkelijke aankoopprijs een verbruiksvergoeding in mindering te brengen van 1,5% per maand, met een minimum van 1000,00 bij Silent piano's en met een minimum van 1.500,00 bij Silent vleugels. Voorbehoud hierbij is, dat het instrument in onberispelijke staat verkeert en retour komt samen met de adapter, handleiding en hoofdtelefoon van het Silent systeem en dat de piano of vleugel minimaal 1 x per halfjaar door Clavis of door een erkende pianostemmer is gestemd.

Voor zover Clavis voor het terugtransport geen extreem hoge kosten hoeft te maken, nemen wij deze kosten voor onze rekening.