Silent vleugels

U kunt de volgende Silent vleugels kopen of huren bij Clavis Piano's:

Petrof Silent vleugels - Tsjechië
Schimmel Silent vleugels - Duitsland
Wilhelm Schimmel Silent vleugels - Polen/Duitsland
Yamaha Silent vleugels - Indonesië/Japan

Wat is een Silent vleugel?

Met een Silent systeem kunt u ongestoord spelen, wanneer u maar wilt! Een Silent vleugel is een normale akoestische vleugel met snaren die echt aangeslagen worden. Met een Silent systeem kunt u het instrument echter in een handomdraai omzetten naar een digitaal instrument, zodat u geluidloos verder kunt spelen! Uw buren hebben dus geen last meer van uw piano en uw huisgenoten kunnen ongestoord televisie kijken. Mocht u dat willen, dan kunt u gerust midden in de nacht een deuntje spelen of serieus studeren. U stoort er niemand mee.

U kunt ook uw spel opnemen en het volume regelen. Zelfs kunt u de Silent vleugels op uw PC, laptop of Tablet aansluiten om te componeren of andere geluiden te produceren.

En wist u dat pianodocenten ons vertellen dat leerlingen die oefenen op een instrument met een Silent systeem sneller vorderingen maken? Eigenlijk is dit heel logisch, want wanneer u oefent met een Silent systeem zorgt u er weliswaar voor dat anderen geen last van u hebben, maar op dat moment heeft u zelf ook geen last van anderen! U kunt dus heerlijk ongestoord studeren met een Silent vleugel!