Kemble Silent piano's

Kemble Silent piano's: geïnspireerd door ons verleden, gedreven door onze toekomst!

Door de rijke erfenis van piano-innovatie, traditie en vakmanschap van meer dan een eeuw, staan Kemble piano's welbekend om hun warme en indrukwekkende geluidskwaliteit.
Ontworpen in Europa, geeft elke Kemble piano onze compromisloze toewijding aan stijl en kwaliteit weer. Zo ontstaat de "Kemble sound", een combinatie van een Europese zangbodem met zorgvuldig geselecteerde materialen. Dit maakt het mogelijk om piano's te leveren van de hoogste kwaliteit en fijnste speelbaarheid.
Sinds 2009 worden de Kemble piano's geproduceerd in een van 's werelds meest moderne specialistische fabrieken. Waar "state of the art" productietechnieken gecombineerd worden met oude ambachtelijke vaardigheden om zo instrumenten van een kwaliteit te produceren zoals Kemble nog nooit heeft gedaan.
Graag nodigen wij u uit om voor uzelf te ontdekken welke unieke combinatie van oude traditie en moderne innovatie Kemble ons biedt.

Waarom kiezen voor een Kemble piano:

Geluid


Wij staan bekend om onze rijke en onderscheidende “Europese” toon, een karaktereigenschap dat grotendeels ontstaat door de kwaliteit van het hout dat wij toepassen voor onze zangbodems. Wij gebruiken: “Strunz”, Duits sparrenhout afkomstig uit duurzaam onderhouden bossen dat alom bekend staat als het best verkrijgbare zangbodemhout. De stabiliteit van de kroon (kromming) van de zangbodem is zeer belangrijk en om dit te behouden gebruiken we afzonderlijk gevormde sparrenhouten ribben. Onze ervaren technici intoneren afzonderlijk elk van de eersteklas hamerkoppen als onderdeel van het laatste voorbereidingsproces.

Toetsaanslag


De Kemble aanslag is reageert secuur en is zowel soepel als gelijkmatig. Dit is het resultaat van onze met precisie ontwikkelde aktie van het mechaniek en de fijne afstelling door onze technici. Waar de meeste fabrikanten compromissen maken op het toetsenmateriaal, zijn onze toetsen gemaakt van sparrenhout, een houtsoort dat bekend staat om zijn stabiliteit in verschillende klimatologische omstandigheden.

Design


Onze eigen ontwerpers zijn geschoold in de lange en rijke traditie van de Britse meubel ontwerpindustrie, en hebben een speciale serie gecreëerd van elegante ontwerpen. Bovendien hebben wij Conran and Partners, een vooraanstaande Britse ontwerp bedrijf, aangetrokken om mooie, vernieuwende stijlen voor ons te ontwerpen.

Afwerking


Kemble piano’s zijn tot in de puntjes afgewerkt in een matte of prachtige hoogglans polyester uitvoering. Wij staan eveneens bekend om de kwaliteit van onze handgeselecteerde houtfineer soorten. De schoonheid van onze kasten spreekt voor zich.

Stemvastheid


Het gebruik van degelijke sparren rast over de hele linie, gecombineerd met ons vacuüm geproduceerde gietijzeren frame en Delignet stemblok maakt het mogelijk dat Kemble steun levert aan de 20 ton spanning en voor een uitstekende stemstabiliteit zorgt.

Waarde


De combinatie van hoogwaardige componenten, prachtig design, kundige en toegewijde ambachtslieden plus het gebruik van de modernste technieken, zorgt ervoor dat een Kemble piano de beste prijs/kwaliteit verhouding heeft.

Kwaliteit


Elke piano wordt onderworpen aan een uitvoerig controleproces waarbij elke noot op zijn minst 250 keer wordt getest. Onze toewijding om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden, zorgt ervoor dat een Kemble piano u levenslang plezier zal geven.
Onze piano’s worden bespeeld in ‘s werelds meest beroemde muziekinstituten waaronder de Musikhochschule in Karlsruhe en het nieuwe Opera gebouw in Parijs. Nick Gingell van de Royal Albert Hall in Londen schreef over onze piano: “de duurzaamheid en hoge kwaliteit van de instrumenten zijn het bewijs van het vakmanschap en vaardigheid van Kemble Piano’s.