Clavis Piano's Piano kopen

Uw piano kopen bij Clavis

Een piano kopen is niet iets wat u elke dag doet. Piano's verkopen is echter wel iets wat Clavis elke dag doet. Wij hebben al meer dan dertig jaar ervaring in de aanschaf, de verkoop en het onderhoud van diverse soorten piano's, waaronder digitale piano's en vleugels. Wilt u een piano kopen, dan bent u bij ons aan het perfecte adres. Wij bieden niet alleen een ruim assortiment aan instrumenten en merken, maar tevens hoogwaardige service en een schat aan expertise en vakmanschap. U bent van harte welkom in onze filialen in Amsterdam, Delft en Nieuwegein, waar ons team van bevlogen toetsenspecialisten tot uw beschikking staat voor informatie en advies.

Een piano kopen is een investering

Bij Clavis begrijpen wij dat een piano kopen een kostbare investering is. Daarom begeleiden wij u graag in uw keuze voor de aanschaf van een piano. Onze toetsenspecialisten kunnen u adviseren over het instrument dat het beste bij uw wensen past. In onze zo goed als complete collecties van diverse hoogstaande merken vindt u ongetwijfeld de piano die u zoekt. U kunt ervoor kiezen om een van onze vestigingen in Amsterdam, Delft of Nieuwegein te bezoeken en aldaar de instrumenten waarin u genteresseerd bent eerst uit te proberen. Tevens bestaat er de mogelijkheid via de Clavis Piano's webwinkel uw piano online te bestellen.

De kracht van Clavis

Bij Clavis Piano's zijn wij trots op de expertise, de betrouwbaarheid, de klantvriendelijkheid en de hoogwaardige kwaliteit die we onze klanten kunnen bieden. Bij ons vindt u de beste merken, instrumenten van zeer hoge kwaliteit en enthousiaste en betrokken adviseurs die uw passie voor het pianospel delen en er alles aan doen om samen met u uw ideale piano te vinden. Voor meer informatie of een persoonlijke afspraak kunt u langskomen bij, of contact opnemen met een van onze filialen in Amsterdam, Delft of Nieuwegein.