Clavis Piano's Piano huren

Een piano huren: voordelig piano leren spelen!

De aanschaf van een piano is voor veel consumenten een behoorlijke investering, zeker als u kiest voor de kwaliteitspiano's van Clavis. Heeft u pas enkele keren piano gespeeld of bent u van plan om binnenkort te gaan beginnen met het volgen van lessen om piano te leren spelen? Wellicht is een piano huren in dat geval een goede oplossing voor u. Een piano huren is aanzienlijk voordeliger dan het kopen van een piano! Wij stellen graag samen met u een huurovereenkomst op maat voor u op.

Clavis is een expert op het gebied van de verkoop en verhuur van piano's, met een jarenlange expertise in het aanbieden van verschillende soorten en merken kwaliteitspiano's. Wij helpen u niet alleen met een huurovereenkomst op maat, maar denken ook graag met u mee over de meest geschikte piano bij uw situatie. Zeker wanneer u nooit eerder een piano gehuurd of gekocht heeft, is een vrijblijvend advies van ons gespecialiseerde medewerkers vaak gewenst.

Een piano huren bij Clavis met een flexibel huurcontract
Een piano huren bij Clavis betekent dat u profiteert van een groot aantal voordelen, naast het feit dat u van ons een kwaliteitspiano te huur krijgt. Wanneer u uw pianolessen aan huis volgt is een piano huren een goede manier om de investering in een nieuwe piano voorlopig uit te stellen. Het zou immers zonde zijn als u na een jaar weer stopt met de pianolessen, omdat het piano leren spelen wellicht toch niet zo goed bij u past. Door een piano te huren kunt u deze na een jaar weer terugbrengen, zonder dat u vooraf een grote investering heeft hoeven doen. Een piano huren bij Clavis betekent dat u de huurovereenkomst na 12 maanden maandelijks op kunt zeggen. Daarbij wordt de piano na 60 maanden uw eigendom! Als u dus piano wilt blijven spelen, heeft u na vijf jaar direct een piano die uw eigendom is.

Voordelen van een piano huren bij Clavis
Bent u benieuwd naar de overige voordelen aan het huren van een piano bij Clavis? Wij zetten onze belangrijkste argumenten graag voor u op een rijtje:

  • Een huurperiode korter dan het maximum van 60 maanden is mogelijk in overleg.
  • U kunt de huurovereenkomst op ieder gewenst moment omzetten in koop, waarbij de tot dan toe betaalde huurkosten gerestitueerd worden.
  • U betaalt niets extra's voor de huur van een piano, enkel 1/60e deel van de adviesprijs. Dit bedrag staat vast voor de gehele looptijd.
  • Verhuur van instrumenten boven de 10.000,00 in overleg.
  • Tegen een kleine extra vergoeding van 4,50 pm is uw gehuurde piano verzekerd tegen brand en waterschade als gevolg van de bluswerkzaamheden. Deze vergoeding wordt tevens gebruikt voor de administratie- en incassokosten. Dit geldt voor de gehele looptijd van de huurovereenkomst.
  • Na 3 4 weken kunnen we de piano gratis voor u stemmen. Kosten voor een eventueel verder stemonderhoud kunnen ook in de maandprijs worden verwerkt.
  • Voor het huren van een piano betaalt u geen borgsom en geen transportkosten bij begane grond. Bij takeltransporten vragen wij aan u een transportbijdrage van 150,00. Alle andere situaties, kosten in overleg. De gehuurde piano wordt, na het opzeggen van het huurcontract of gratis (bij begane grond) of tegen de aanvullende transportkosten weer opgehaald.

U ziet: het Clavis Piano-Maatplan is geheel afgestemd op al uw wensen. Het plan biedt flexibiliteit en houdt rekening met uw financile ruimte.

Clavis Piano's verhuurt ook digitale piano's klik hier.

Wilt u meer weten over huren van een piano bij Clavis? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken!