Clavis Piano's Levering

Levering - snel en gratis* in huis

Indien u vr 14:00 bestelt, dan wordt uw bestelling vaak nog dezelfde (werk-)dag verwerkt. Doorgaans ontvangt u binnen 2 (werk-)dagen na betaling uw bestelling. Bij akoestische instrumenten kan dit anders zijn afhankelijk van de transportsituatie.
*Bij bestellingen onder de 100,00 wordt er 6,95 aan verzendkosten bij levering in Nederland (prijs TNT pakketpost) aan u doorberekend.

Levering digitale instrumenten

Digitale instrumenten worden in doos snel en gratis bij u thuisbezorgd.

Levering akoestische instrumenten

Uiteraard leveren wij de akoestische instrumenten geheel gecontroleerd, afgeregeld en gestemd gratis en wel bij u thuis (extreme transportsituaties daargelaten).

Na 4 tot 6 weken komen wij uw piano of vleugel nogmaals kosteloos stemmen, controleren wij de afregeling en indien gewenst kunnen wij de piano of vleugel voor u intoneren. Daarnaast krijgt u bij Clavis Piano's tot 10 jaar garantie op nieuwe en tot 5 jaar garantie op gebruikte akoestische instrumenten. Verder is er op ieder filiaal een pianotechnicus aanwezig om een eventueel probleem adequaat en snel op te lossen.

Retourneren - niet tevreden, geld terug

Hoewel wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten, kan het voorkomen dat u toch niet tevreden bent met uw bestelling. Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat de bestelling bij u wordt opgehaald en gecrediteerd. Alleen bij ons aangemelde producten worden binnen 14 dagen na levering, mits onbeschadigd en in de originele verpakking en handleiding teruggenomen.