Clavis Piano's Levering

Levering - snel en gratis* in huis

Indien u vr 14:00 bestelt, dan wordt uw bestelling vaak nog dezelfde (werk-)dag verwerkt. Doorgaans ontvangt u binnen 3 (werk-)dagen na betaling uw bestelling. Bij akoestische instrumenten kan dit anders zijn afhankelijk van de transportsituatie.
*Bij bestellingen onder de 100,00 wordt er 7,25 aan verzendkosten bij levering in Nederland (prijs TNT pakketpost) aan u doorberekend.

Levering digitale instrumenten

Digitale instrumenten worden in doos snel en gratis bij u thuisbezorgd. U heeft ook de keuze om voor 49,00 de piano ter plaatse te laten monteren. Daarnaast nemen wij ook de grote doos met verpakkingsmateriaal weer mee retour en wordt deze milieubewust gerecycled.
In niet elke situatie is dit mogelijk! Bij een verdieping met trap moet de gehele doos door het trapgat kunnen om op een verdieping gemonteerd te kunnen worden.

Levering akoestische instrumenten

Uiteraard leveren wij de akoestische instrumenten geheel gecontroleerd, afgeregeld en gestemd gratis, bij een begane grond transport, bij u thuis. Wanneer de akoestische piano of vleugel getakeld dient te worden rekenen wij aan u hiervoor een takelbijdrage van 150,00.

Na 4 tot 6 weken komen wij uw piano of vleugel nogmaals kosteloos stemmen, controleren wij de afregeling en indien gewenst kunnen wij de piano of vleugel voor u intoneren. Daarnaast krijgt u bij Clavis Piano's tot 10 jaar garantie op nieuwe en tot 5 jaar garantie op gebruikte akoestische instrumenten. Verder is er op ieder filiaal een pianotechnicus aanwezig om een eventueel probleem adequaat en snel op te lossen.

Retourneren - niet tevreden, geld terug

Hoewel wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten, kan het voorkomen dat u toch niet tevreden bent met uw bestelling. Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat de bestelling bij u wordt opgehaald en gecrediteerd. Alleen bij ons aangemelde producten worden binnen 14 dagen na levering, mits onbeschadigd en in de originele verpakking en handleiding teruggenomen.