• Clavis Pianos heeft nieuwe digitale pianos van Roland en Yamaha in haar assortiment. Daarnaast zijn er vaak gebruikte digitale pianos van diverse merken in huis.

    • Roland wordt ontwikkeld in Japan en gebouwd in Maleisi en heeft zowel stage-, portable- als homepianos in het assortiment.
    • Yamaha wordt ontwikkeld in Japan en gebouwd in Indonesi en heeft zowel stage-, portable- als homepianos in het assortiment.

    Per saldo heeft iedere fabrikant een ander idee over hoe een digitale piano moet klinken en spelen. Dat is ook fijn, omdat er dan verschillen te horen en te voelen zijn. We kunnen niet zeggen dat het ene merk beter is dan het andere. Ze klinken en spelen allemaal anders. Het is aan iedereen individueel te beoordelen wat goed klinkt of speelt. De n vindt een heldere klank mooi en ervaart dat als positief en de ander ervaart een heldere klank als scherp en dus negatief.
    Voor beginnende spelers kunnen wij vanzelfsprekend de verschillen laten horen! Maar met de drie bovengenoemde merken heeft Clavis de hoogste standaard in huis als het gaat om digitale pianos.


Mist u een vraag?

U kunt via onderstaand formulier direct uw vraag stellen. We proberen u zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Google's Privacyverklaring en Algemene voorwaarden zijn hier van toepassing.

Contact opnemen

U kunt ook direct uw vraag stellen door te bellen of een e-mail te sturen.

Telefoon

06-54226961