• Een akoestische piano geeft door haar mechaniek en akoestisch lichaam de speler een oneindigheid aan mogelijkheden qua toon, volume en toucher.
  • De klank van een akoestisch instrument is uniek en groots en is nooit, maar dan ook nooit, te verkrijgen uit luidsprekers. De zangbodem is een luidspreker die zijn weerga niet kent mede omdat deze een veel grotere luchtverplaatsing kent.  Het geweldige mechaniek en zangbodem van een akoestische piano

  • Het geluid van een akoestisch instrument draagt en reikt veel verder. Een concertvleugel kan met gemak in de grootste zalen van de wereld overal te horen zijn zonder versterking.
  • De beleving, tijdens het spelen op een akoestisch instrument, is veel intenser. We weten immers uit ervaring dan muziek maken het best gaat op een instrument dat wat met je doet, dat je raakt. De kans dat dit gebeurt bij het spelen op een digitaal instrument is stukken kleiner.
  • De levensduur van een akoestische piano is, mits goed onderhouden, veel groter dan die van een digitale piano. Een goed gebouwde en onderhouden akoestische piano gaat zomaar 60 jaar mee. De afschrijving van een akoestisch instrument is daardoor ook een heel stuk kleiner.
  • Het meubel is een pronkstuk in huis. Er zijn veel varianten te krijgen qua kleur, uitvoering en hoogte.


Mist u een vraag?

U kunt via onderstaand formulier direct uw vraag stellen. We proberen u zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Google's Privacyverklaring en Algemene voorwaarden zijn hier van toepassing.

Contact opnemen

U kunt ook direct uw vraag stellen door te bellen of een e-mail te sturen.

Telefoon

06-54226961