• Bent u gesteld op het gevoel en geluid van een échte akoestische piano, maar wilt u ook kunnen spelen zonder anderen te storen, dan is de silent piano zeker iets voor u.

    Dit is een Silent piano

    • Als u uw hoofdtelefoon (of luidsprekers) aansluit, kunt u genieten van het gevoel van een echte akoestische piano zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het geluidsniveau. De hamers raken de snaren niet meer en in plaats daarvan wordt digitaal het hoogwaardige geluid van een vleugel geproduceerd, waardoor u overal kunt spelen zonder dat anderen u horen.
    • Wanneer de silent-modus van de piano actief is, kunt u ook aanvullende instrumenten selecteren om uw muziek te begeleiden. 's Ochtends vroeg, 's avonds laat: geen enkel probleem. Nu kunt u spelen waar en wanneer u maar wilt!
    • Wist u dat pianodocenten ons vertellen dat leerlingen die spelen op een silent piano sneller vorderingen maken! En eigenlijk is dit heel logisch. Want wanneer u oefent met een silent systeem zorgt u ervoor dat anderen geen last van u hebben maar op dat moment heeft u ook geen last van anderen! Al speelt u 100x dezelfde oefening; eventuele vervelende reacties zullen uitblijven!

    Klik hier voor onze Silent piano's en hier voor onze Silent vleugels.


Mist u een vraag?

U kunt via onderstaand formulier direct uw vraag stellen. We proberen u zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Google's Privacyverklaring en Algemene voorwaarden zijn hier van toepassing.

Contact opnemen

U kunt ook direct uw vraag stellen door te bellen of een e-mail te sturen.

Telefoon

06-54226961