Yamaha PSR E353  -  Keyboards

Yamaha PSR E353  -  Keyboards

Artikel Adviesprijs Clavisprijs Huurprijs p/m  
PSRE353-S Zilver € 226,00 € 179,00 € 0,00 Kopen

Voorraad en proefspelen

U kunt op dit instrument komen proefspelen in: Delft en Nieuwegein

Specificaties

* 61 aanslaggevoelige toetsen
* 196 + 339 GM/XG lite klanken
* 158 stylen
* 32-stemmige polyfonie
* 2-sporige opnamerecorder, 5 songs
* USB to Host
* AUX-ingang met aanpasbare melodieonderdrukker
* Inclusief adapter en lessenaar
* 2 speakers, versterker 2 x 2,5 watt

H x B x D: 12cm x 95cm x 37cm, gewicht: 5kg

Klik voor meer informatie

Optionele accessoires

Wilt u liever eerst kennismaken voordat u een piano van ons koopt of huurt? Wij eigenlijk ook.

Het kopen van een piano is geen kleine beslissing, daarom nodigen wij u uit om in één van onze showrooms te komen proefspelen. U kunt dan gelijk verschillende piano's uitproberen.

Als u hier uw persoonlijke informatie invult nemen wij contact met u op.

Yamaha keyboard PSR E353

Aanbieding is enkel geldig op onze demonstratie modellen

Het digitale keyboard, de Yamaha PSR-E353, maakt muziek ontdekken een aangename en plezierige ervaring. Authentieke instrumentstemmen en een enorme verscheidenheid van begeleidingsstijlen van overal uit de wereld worden gecombineerd met onderwijsfuncties die een gestructureerde studiebeleving bieden aan muziekleerlingen van alle leeftijden.

De Yamaha Education Suite (Y.E.S.) biedt meer dan 100 ingebouwde songs. Leerlingen werken zich door de verschillende studiestadia met behulp van nuttige informatie die in de display wordt weergegeven en interactieve functies, zoals wachten tot de juiste noten worden gespeeld. Het keyboard geeft zelfs een beoordeling van het spel om spelers aan te moedigen hun vaardigheden verder te ontwikkelen.

De nieuwe modus Duo verdeelt het toetsenbord in twee identieke delen, elk met een centrale C, ideaal voor oefensessies met leraar/leerling.

Een ingebouwde opnamefunctie is ook beschikbaar.

Dit Yamaha keyboard is voorzien van een audio-ingang voor het afspelen van audio bronnen via het geluidssysteem van het keyboard en er is een Melody Suppressor (melodieonderdrukker) waardoor de solopartij nagenoeg wordt weggedrukt en u de begeleiding van uw favoriete muziek overhoudt.

De PSRE353 beschikt ook over USB poort voor eenvoudige aansluiting op computers of iOS-apparaten. Hiervoor is een verscheidenheid aan Yamaha-apps beschikbaar, dat in onderwijs-, opname- en geluidscontrolefuncties voorziet.

Geavanceerde digitale keyboards met een veelheid aan functies, content van hoge kwaliteit en de nieuwste leertechnologie