Yamaha Arius YDP S52  -  Digitale Piano's

Yamaha Arius YDP S52  -  Digitale Piano's

Artikel Adviesprijs Clavisprijs Huurprijs p/m  
YDPS52-B Zwart mat € 1 200.00 € 799.00 € 40.00 € 40.00 Kopen
YDPS52-WH Wit mat € 1 200.00 € 799.00 € 40.00 € 40.00 Kopen

Specificaties digitale piano

  • 88 toets Graded Hammer klavier met ivory feel
  • 10 klanken met Pure CF Sound engine
  • 192-stemmige polyfonie
  • Dual / Layer functie
  • 2-sporige opnamerecorder (11.000 noten)
  • USB-to-host
  • Versterker met Acoustic en Stereophonic Optimizer
  • 2 speakers, versterker 2 x 20 Watt

H x B x D: 97cm x 136cm x 31cm, gewicht: 36kg

Klik voor meer informatie over de Yamaha Arius digitale piano YDP S52

Optionele accessoires digitale piano

Wilt u liever eerst kennismaken voordat u een piano van ons koopt of huurt? Wij eigenlijk ook.

Het kopen van een piano is geen kleine beslissing, daarom nodigen wij u uit om in één van onze showrooms te komen proefspelen. U kunt dan gelijk verschillende piano's uitproberen.

Als u hier uw persoonlijke informatie invult nemen wij contact met u op.

Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Google's Privacyverklaring en Algemene voorwaarden zijn hier van toepassing.

Yamaha digitale piano Arius YDP S52

De Yamaha YDP S52 is een heerlijke compacte, maar toch zeer complete digitale piano. Hij is verkrijgbaar in zwart mat of in het moderne wit mat. Door zijn slanke moderne design past hij met gemak in de gemiddelde huis- slaap- of studentenkamer. Hij heeft twee luidsprekers met een versterker van 2x20 Watt. Mede door Yamaha’s klankgeleidende Acoustic Optimizers, zet de YDP-S52 een aangenaam en natuurlijk geluid neer zowel in het hoog als in het laag.

Niet alleen het geluid van een digitale piano is belangrijk, maar ook het speelgevoel is van groot belang. De YDP S52 is uitgerust met het Graded Hammer-klavier met “ivory” touch.

De toetsen voelen aan als ivoor en zijn bovendien absorberend wat zorgt voor absolute grip en speelgenot.

Ook met de hoofdtelefoon is de weergave subliem dankzij de Stereophonic Optimizer welke garant staat voor een ongekend ruimtelijk geluidsbeeld. Het is alsof men daadwerkelijk achter een vleugel zit!

Het hart van de YDP-S52 wordt gevormd door de Pure CF geluidsbron. Deze zorgt voor een zo natuurlijk mogelijke weergave van de concertvleugel van Yamaha, de CFIIIS. De polyfonie, de hoeveelheid klanken die de Yamaha Arius YDP S52 tegelijkertijd kan laten horen, is uitgebreid tot 192.

Zelfs bij de meest drukbezette passages in combinatie met veelvuldig gebruik van het sustainpedaal zal de YDP-S52 alle noten moeiteloos weergeven!

Ook beschikt de YDP-S52 over vier reverb types waarmee u de ruimtelijkheid van het geluid kunt beïnvloeden en naar smaak kan aanpassen.

Ten slotte is de Arius YDP S52 ook nog eens toegankelijk gemaakt om het instrument middels de optionele I-UX draadloze adapter van Yamaha aan te sluiten op een iPhone of een iPad. Met gebruik van de gratis Digital Piano Controller app kunt u dan snel en op visuele wijze de instellingen van het instrument wijzigen.