Yamaha Hybrid Piano NU 1X  -  Digitale Piano's

Yamaha Hybrid Piano NU 1X  -  Digitale Piano's

Artikel Adviesprijs Clavisprijs Huurprijs p/m  
NU1XPE Zwart hoogglans € 5 805.00 € 4 677.00 € 193.50 € 193.50 Kopen
NU1XPBW Wit hoogglans € 6 301.00 € 5 600.00 € 210.03 € 210.03 Kopen

Voorraad en proefspelen digitale piano

U kunt op dit instrument komen proefspelen in: Amsterdam, Delft en Nieuwegein

Specificaties digitale piano

  • 88-toets klavier met akoestisch pianomechaniek
  • Toetsen met acryl bovenlaag
  • CFX Sampling
  • 256-stemmige polyfonie
  • 5 alternatieve instrumentklanken
  • Opnamerecorder (tot 55.000 noten)
  • USB-to-device, USB-to-host, MIDI IN/OUT
  • 4 speakers, 2 x 45 watt versterkers                                                                                                                                                                                                                         

H x B x D: 103cm x 150cm x 46cm, gewicht: 109kg

Klik voor meer informatie over de Yamaha Hybrid Piano digitale piano NU 1X

Optionele accessoires digitale piano

Wilt u liever eerst kennismaken voordat u een piano van ons koopt of huurt? Wij eigenlijk ook.

Het kopen van een piano is geen kleine beslissing, daarom nodigen wij u uit om in één van onze showrooms te komen proefspelen. U kunt dan gelijk verschillende piano's uitproberen.

Als u hier uw persoonlijke informatie invult nemen wij contact met u op.

Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Google's Privacyverklaring en Algemene voorwaarden zijn hier van toepassing.

Yamaha digitale piano NU 1X

Wanneer raakt u als pianist in vervoering? Is dat op het moment dat u voor het eerst een partituur ziet en de inspiratie van de componist in uw hoofd voelt opbloeien?

Het kan zijn op het moment dat u op het podium een vleugel bespeelt die elk aspect van uw geluid projecteert en u wordt ondergedompeld in een warme douche van applaus van een waarderend publiek.
Noem het prestatie, noem het verrukking - we zijn er zeker van dat u uw deel van dergelijke momenten hebt ervaren.
Maar bovenal is er die onvergelijkbare vreugde die u voelt op die momenten dat u aan uw piano zit.
Die momenten waarop u, door de fragmenten van uw verbeelding aan elkaar te rijgen tot geluid, één wordt met het instrument; die dierbare momenten van verrukking voor iedereen die van de piano houdt, ongeacht hun vaardigheid of ervaring. Daarom geloven we dat u zoveel van uw leven achter de piano kunt doorbrengen

Je kan eveneens de piano in welgeteld zeven verschillende stemmingen zetten, zonder dat er een stemmer moet ingehuurd worden. Dit is trouwens een van de pluspunten van een hybride piano in het algemeen.De NU1 geeft het comfort en het realistisch gevoel van een akoestische piano, met het verschil dat deze piano nooit maar dan ook nooit een stembeurt nodig zal hebben en niet gevoelig is aan temperatuurschommelingen en droge of vochtige omstandigheden.

De Intelligente Akoestische Regeling zorgt ervoor dat zowel hoge als lage geluiden op een laag volume nog steeds duidelijk en helder hoorbaar zijn. Als het nodig blijkt te zijn, kan je deze parameters zelfs nog zelf aanpassen. Net zoals bij alle concurrenten kan je met de Yamaha NU1 opnames maken à volonté, zowel op het interne geheugen van de piano als op een externe USB stick. Het opgenomen formaat dat wordt gehandhaafd, is het alom gekende .wav formaat (44.1kHz, 16-bit, stereo). Je kan echter niet in MP3-formaat opnemen, wat wel veel couranter wordt gebruikt, maar eigenlijk van veel slechtere kwaliteit is. Dit is dus een vrij bewuste en begrijpelijke keuze van Yamaha. Waarom zou je het beste van het beste willen hebben qua klankopwekking bij de piano zelf en dan inboeten op de opnamekwaliteit?

Het is eveneens mogelijk om je spel op te nemen in MIDI-formaat - zowel op het interne geheugen als op een externe USB-stick. Naast het opnemen zelf kan je met de NU1 ook opgenomen songs afspelen via het interne geheugen of via een externa USB-stick. Handig om bijvoorbeeld mee te spelen met je favoriete songs of om gewoonweg gezellig een muziekje op te zetten. Deze externe USB-stick kan je trouwens aan de rechterzijde onder het klavier inpluggen naast de MASTER volume draaiknop en de twee hoofdtelefooningangen.

De algemene aansluitingsmodule vind je terug aan de rechterzijde verscholen onder het klavier, mooi uit het zicht. Van links naar rechts vinden we de USB TO HOST aansluiting die het mogelijk maakt om een computer aan te sluiten; daarnaast hebben we een MIDI IN en MIDI OUT aansluiting en nog L en R AUX IN om extern audioapparatuur aan te sluiten en L en R AUX OUT om het geluid van de NU1 nog uit te versterken door middel van externe versterkers. Spijtig genoeg vinden we geen handig haakje terug om je hoofdtelefoon aan te hangen wanneer je gedaan hebt met spelen.

Om meer informatie te vinden op de Yamaha website klik hier.

 

Klik op het bovenstaande logo om uw aan te melden bij Yamaha voor 3 jaar extra garantie!