Yamaha Portable piano DGX 660  -  Digitale Piano's

Yamaha Portable piano DGX 660  -  Digitale Piano's

Artikel Adviesprijs Clavisprijs Huurprijs p/m  
DGX660-B Zwart mat € 975.00 € 755.00 € 32.50 € 32.50 Kopen
DGX660-WH Wit mat € 975.00 € 763.00 € 32.50 € 32.50 Kopen

Voorraad en proefspelen digitale piano

U kunt op dit instrument komen proefspelen in: Amsterdam en Nieuwegein

Specificaties digitale piano

  • 88 toets Graded Hammer Standard (GHS) klavier
  • 192 stemmige polyfonie
  • 554 klanken en 205 styles
  • Grafisch LCD
  • 6-sporige opnamerecorder
  • USB to host / USB to Device
  • 4 speakers, versterking 2 x 6 watt
  • Inclusief stand, sustainpedaal, adapter
  • Optioneel Yamaha LP 7A pedaalunit

H x B x D: 77cm x 140cm x 45cm, gewicht: 30kg

Klik voor meer informatie over de Yamaha Portable digitale piano DGX 660

Optionele accessoires digitale piano

Wilt u liever eerst kennismaken voordat u een piano van ons koopt of huurt? Wij eigenlijk ook.

Het kopen van een piano is geen kleine beslissing, daarom nodigen wij u uit om in één van onze showrooms te komen proefspelen. U kunt dan gelijk verschillende piano's uitproberen.

Als u hier uw persoonlijke informatie invult nemen wij contact met u op.

Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Google's Privacyverklaring en Algemene voorwaarden zijn hier van toepassing.

Yamaha portable piano DGX 660

De nieuwe Yamaha DGX-660 is de nieuwste digitale ensemblepiano die over een verscheidenheid aan interactieve functies beschikt om te zorgen dat iedereen plezier beleeft aan leren, spelen en delen van muziek. Dankzij de nieuwe Piano Room-functie van deze draagbare vleugel kunt u kiezen uit verschillende piano's en akoestische instellingen om uw eigen persoonlijke piano-omgeving te creëren.

Yamaha-toetsinstrumenten staan bekend om hun veelzijdigheid. U kunt nu een microfoon aansluiten zodat u met uw spel mee kunt zingen en uw stem met digitale effecten via de luidsprekers van het instrument kunt horen. Daarbij kunt u zelfs uw spel op een USB-apparaat opnemen om het met uw vrienden en familie te delen!

Alleen u en uw muziek

De eigentijdse portable piano DGX 660 geeft aspirant-pianisten een leuke manier om hun leerbeleving te verbeteren. Spelers van alle niveaus kunnen ervaren hoe het is om met een band te spelen en als een professional te klinken. De ingebouwde USB-Audio Recorder legt uw muzikale inspiraties vast als u klaar bent om uw resultaten te delen.

Kies uw piano en kies waar u deze gaat bespelen!

De DGX-660 biedt een speciale virtuele ruimte waar u uit een verscheidenheid van piano's en akoestische instellingen kunt kiezen, en zo uw gepersonaliseerde oefen- of optreedomgeving kunt creëren. Selecteer gewoon uw gewenste piano en vervolgens een akoestische ruimte, van een gewone kamer tot een clubpodium tot een concertzaal. U kunt zelfs de positie van de virtuele vleugelklep aanpassen!

Zing mee terwijl u speelt!

Sluit eenvoudig een microfoon op de DGX660 aan om met uw spel mee te zingen of met vooraf opgenomen karaokemuziekbestanden van Yamaha Musicsoft. Hoor hoe u klinkt als alles perfect samen gemixt is, via de ingebouwde luidsprekers. Bekijk de songteksten in de inbegrepen notatiedisplay. Drie handige voorinstellingen beschikbaar voor verschillende zangsituaties. U kunt zelfs uw eigen originele microfooninstellingen maken en opslaan en er professionele nagalm- en choruseffecten in opnemen.

Ga draadloos met uw iOS-apparaat

Optionele draadloze adapters van Yamaha streamen audio en MIDI van en naar uw iOS-apparaat met compatibele muziekapps. De app Chord Tracker benut deze technologie volledig, waardoor u songs in de songbibliotheek van uw iOS-apparaat draadloos via het DGX-660-luidsprekersysteem kunt weergeven. Chord Tracker analyseert de audiosongs die in uw iOS-apparaat zijn opgeslagen en geeft vervolgens de akkoordsymbolen voor u weer. Het kan zelfs een XF-songbestand maken dat de hele song weergeeft met de begeleidingsstijlen van de DGX-660.

Om meer informatie te vinden op de Yamaha website klik hier.

U krijgt bij het registreren van uw piano bij Yamaha gratis drie maanden online pianolessen van Flowkey. Klik op onderstaande banner voor meer informatie!