Yamaha Clavinova CVP 709  -  Digitale Piano's

Yamaha Clavinova CVP 709  -  Digitale Piano's

Artikel Adviesprijs Clavisprijs Huurprijs p/m  

Specificaties digitale piano

 • 88 toets liniair gewogen NWX houten klavier met Ivory en escapement
 • Yamaha CFX en Bösendorfer Imperial
 • 256-stemmige polyfonie
 • 1812 +480 XG klanken
 • 600 stylen
 • Half pedaal, demper- en zangbodemresonantie
 • Touch Kleurendisplay 800 x 480 dots, 8,5 inch
 • 16 sporen recorder (55.000)
 • USB-to-device, USB-to-host
 • USB Audio Recorder (WAV en MP3)
 • 6 speakers, versterker 30 +30 + 20 watt

H x B x D: 87cm x 142-143cm x 62cm, gewicht: 79-82kg

Klik voor meer informatie over de Yamaha Clavinova digitale piano CVP 709

Optionele accessoires digitale piano

Wilt u liever eerst kennismaken voordat u een piano van ons koopt of huurt? Wij eigenlijk ook.

Het kopen van een piano is geen kleine beslissing, daarom nodigen wij u uit om in één van onze showrooms te komen proefspelen. U kunt dan gelijk verschillende piano's uitproberen.

Als u hier uw persoonlijke informatie invult nemen wij contact met u op.

Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Google's Privacyverklaring en Algemene voorwaarden zijn hier van toepassing.

Yamaha Clavinova CVP 709

De Yamaha CVP-709 heeft de mooiste pianoklank en de beste pianoaanslag in de meest geavanceerde Clavinova serie ooit.

Van professioneel pianospel tot eenvoudig voor de eerste keer het plezier van muziek ontdekken, de Clavinova CVP709 is echt een muziekentertainmentcenter voor het hele gezin. Het is de eerste CVP Clavinova die niet over één maar TWEE vleugels van wereldklasse beschikt (de Yamaha CFX en Bösendorfer Imperial) in één digitale piano.

De functie Piano Room is uitgebreid met meer piano's en een nieuwe Session-modus met een ingebouwde opnamestudio voor het vastleggen en delen van uw muziek. Naast het NWX-klavier (Natural Wood X, natuurlijk hout) met toetsbeleg van synthetisch ivoor, reproduceren de 88-toetsen met lineair gegradeerd hamermechaniek het unieke gewicht van elke toets over het hele klavier. Elke toets beschikt ook over zorgvuldig aangepaste tegengewichten voor verbeterde bespeelbaarheid bij het spelen van pianissimo en betere toetsterugkeer bij snelle passages. Het NWX-klavier beschikt ook over een afknikmechanisme dat het gevoel van een akoestische piano reproduceert.

Meer dan een eeuw pianobouwervaring vertaald in een echt modern instrument zorgt voor digitale piano met het hart van een echte vleugel. U voelt het verschil vanaf de allereerste noten die u speelt. De Clavinova, met een realistische aanslag en response, gekoppeld aan de onmiskenbare klank van de beste concertvleugels die ooit zijn gemaakt, levert expressieve mogelijkheden en een dynamisch bereik dat de nieuwe norm stelt voor digitale piano's van nu.

Naast de pianoprestaties van de CVP-709 is er nog een schat aan interactieve muzikale kenmerken die het iedereen mogelijk maken plezier te beleven, ongeacht het niveau of ervaring. Een van de bepalende kenmerken van een CVP Clavinova is de veelheid van verschillende stijlen die in realtime kunnen worden bestuurd door het spelen van akkoorden op het klavier. Begeleidingsstijlen introduceren ensembles van virtuele muzikanten aan uw spel in een groot aantal verschillende muziekgenres. Van kleine jazzensembles tot volledige orkesten, u bepaalt welke akkoorden of harmonieën ze spelen door wat U speelt, en u bestuurt de dynamiek van het ensemble. De stijlen, ontwikkeld door professionele sessiemuzikanten van over de hele wereld, voegen authentieke begeleiding van studiokwaliteit toe aan uw spel, zelfs als u alleen speelt.

Klik op het bovenstaande logo om uw aan te melden bij Yamaha voor 3 jaar extra garantie!