Roland Digitale Piano RP 501R  -  Digitale Piano's

Roland Digitale Piano RP 501R  -  Digitale Piano's

Artikel Adviesprijs Clavisprijs Huurprijs p/m  
RP501R-CB Zwart mat € 1 299.00 € 1 099.00 € 43.30 € 43.30 Kopen

Voorraad en proefspelen digitale piano

Zwart mat is op voorraad in: Centraal Magazijn

Wilt u proefspelen op dit instrument? Neem dan contact met ons op.

Specificaties digitale piano

  • 88 toets (PHA-4 Standard) klavier met Escapement + Ivory Feel
  • SuperNatural-pianoklank
  • 316 instrumentklanken
  • 72 + 2x variations Rhythms
  • 128-stemmige polyfonie
  • USB to Host / USB to Device / Bluetooth
  • Songrecorder 10 songs, Audio to WAV
  • 2 speakers, versterker 2x 12 Watt
  • Milieubewuste Auto-Off functie

H x B x D: 83cm x 138cm x 42cm, gewicht: 40kg

Klik voor meer informatie over de Roland Digitale Piano digitale piano RP 501R

Wilt u liever eerst kennismaken voordat u een piano van ons koopt of huurt? Wij eigenlijk ook.

Het kopen van een piano is geen kleine beslissing, daarom nodigen wij u uit om in één van onze showrooms te komen proefspelen. U kunt dan gelijk verschillende piano's uitproberen.

Als u hier uw persoonlijke informatie invult nemen wij contact met u op.

Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Google's Privacyverklaring en Algemene voorwaarden zijn hier van toepassing.

Roland RP 501R digitale piano

Compacte en betaalbare gezinspiano met leuke ingebouwde oefenmogelijkheden.

Een geweldige piano kan het hart vormen van de woning. Het is echter uitermate belangrijk om een model te kiezen dat het beste past bij je levensstijl, budget en aspiraties.
De nieuwe Roland RP 501R is jouw ideale eerste piano – en toch is hij ook klaar om je te ondersteunen naarmate je speelniveau verbetert. Deze digitale piano heeft een groot aantal features aan boord die oefenen leuk maken en jou gestaag in een gevorderde pianist kan veranderen: met ingebouwde ritmische begeleiding en Bluetooth-verbindingsmogelijkheden met iPad/Android piano-apps. De Roland RP-501R blijft daarnaast ook perfect bruikbaar voor veeleisende(re) speler en dat dankzij het goed spelende dynamische klavier en het authentieke geluid.
De Roland RP501R combineert de vele mogelijkheden met een aantrekkelijk prijs en beschikt over een compacte maar robuuste behuizing. Deze piano is helemaal klaar om deel uit te maken van jouw familie.
 
Met zijn ingebouwde technologie - die gebaseerd werd op die van onze digitale toppiano’s - houdt de RP 501R je steeds geïnspireerd. Ongeacht of je net begint of een ervaren pianist bent. De klankgenerator die aangedreven wordt door de SuperNATURAL-technologie van Roland zorgt voor een rijke, expressieve klank, die je eerder verwacht bij een premium digitale piano.
Een reeks ingebouwde dynamische luidsprekers garandeert dat de ruimte volledig met pianoklanken gevuld wordt. Laat je dus niet verblinden door de compacte behuizing! Naarmate je stijl vordert, reageert het Ivory Feel PHA-4 klavier steeds beter op de aanraaknuances van je speelstijl, terwijl het Progressive Damper Action-pedaal het mogelijk maakt om traditionele technieken met de feel van een akoestische pianist uit te voeren. Wanneer een piano zodanig goed klinkt als deze, zul je er de hele tijd op willen spelen!

Maximaliseer leren en plezier met deze exclusieve app voor je Roland-piano

De Piano Partner 2-app voor mobiele iOS- en Android-apparaten helpt je op een laagdrempelige, leuke en interactieve manier muziek te leren spelen en ervan te genieten met je digitale Roland-piano. Songs en DigiScore Lite tonen de interne muziekcollectie van de piano op het scherm van je smartphone of tablet, terwijl de Rhythm- en Flash Card-modi je skills verbeteren met intelligente begeleiding en uitdagende muzikale oefeningen. Piano Partner 2 maakt het ook mogelijk om je smartphone of tablet te gebruiken als een afstandsbediening voor je Roland-piano, en beschikt over een intuïtieve grafische interface voor een nog makkelijkere bediening.

Recorder- en Diary-functies helpen je sneller vooruitgang te boeken, via het evalueren van je performances en het opvolgen van je dagelijkse oefenroutines. Diary registreert statistieken met onder meer je speeltijd, welke toetsen je gespeeld hebt en meer. Het is zelfs mogelijk om deze gegevens te delen met familie, vrienden en leerkrachten, rechtstreeks vanuit de app. Om Piano Partner 2 te gebruiken, breng je een draadloze Bluetooth-verbinding tot stand tussen je apparaat en een compatibele Roland-piano, of gebruik je een USB-kabel. Piano Partner 2 is gratis beschikbaar in de App Store of op Google Play. 

Om te gaan naar de Roland website voor meer informatie over dit product en update mogelijkheden klik hier.

 

Klik op het bovenstaande logo om uw aan te melden bij Roland voor 1 jaar extra garantie! 
U krijg daarbij ook gratis drie maanden online pianolessen van Skoove!