Roland Stage Piano RD 88  -  Digitale Piano's

Roland Stage Piano RD 88  -  Digitale Piano's

Artikel Adviesprijs Clavisprijs Huurprijs p/m  

RD88

Zwart mat

€ 1 442.00 € 1 159.00 € 0.00 Kopen

Voorraad en proefspelen digitale piano

Zwart mat is op voorraad in: Delft

U kunt op dit instrument komen proefspelen in: Delft

Specificaties digitale piano

  • 88 toets (PHA-4 Standard) klavier met Escapement + Ivory Feel
  • Super NATURAL Piano-klankbron
  • 4 speakers, 2 x 6 Watt versterking
  • USB-to-host, USB-to-device, Bluetooth
  • Mini Jack input, Jack stereo output
  • Inclusief DP 2 sustainpedaal
  • Sustainpedaal DP 10 (optioneel)
  • Compatibel met de RPU-3 pedaaleenheid (3 pedalen)

H x B x D: 16cm x 129cm x 26cm, gewicht: 14kg

Klik voor meer informatie over de Roland Stage Piano digitale piano RD 88

Wilt u liever eerst kennismaken voordat u een piano van ons koopt of huurt? Wij eigenlijk ook.

Het kopen van een piano is geen kleine beslissing, daarom nodigen wij u uit om in één van onze showrooms te komen proefspelen. U kunt dan gelijk verschillende piano's uitproberen.

Als u hier uw persoonlijke informatie invult nemen wij contact met u op.

Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Google's Privacyverklaring en Algemene voorwaarden zijn hier van toepassing.

Roland stage piano RD 88

Eis het podium op
RD-piano's zijn al meer dan 30 jaar de favoriete keuze van professionele toetsenisten - en verschijnen op podia over de hele wereld. Nu krijg je de veelgeprezen RD-sound en het speelcomfort in een lichter, toegankelijker en budgetvriendelijker instrument.
Speelbaarheid van wereldniveau.
Al meer dan drie decennia vertrouwen professionals op RD-piano's: dag en nacht, op podia over de hele wereld. Een belangrijke reden daarvoor is hun speelcomfort, en de graad van verbondenheid die je ervaart wanneer je erop speelt. Je krijgt stevige bedieningselementen ter beschikking, en een soepele, betrouwbare klavierwerking die natuurlijk aanvoelt - nooit stijf en nooit sponzig.

Authentieke sounds.
Een geweldige podiumpiano heeft sounds nodig die authentiek en karaktervol zijn. De RD-88 put uit zijn rijke geschiedenis en beschikt over nieuw ontwikkelde SuperNATURAL piano's en elektrische piano's. Die kunnen sprankelend tot korrelig klinken, via enkele knopbewegingen. En voor extra veelzijdigheid is er ook een selectie akoestische en elektronische sounds aanwezig die gebruikmaken van het ZEN-Core Synthesis System dat ook terug te vinden is in onze topsynthesizers.

Verfrissend eenvoudig.
Het is makkelijk om een band op te bouwen met RD-piano’s, dankzij hun intuïtieve bediening en gebruiksvriendelijke lay-out. Dat geldt evenzeer voor de RD-88: die geeft je precies wat je nodig hebt voor zelfverzekerde en expressieve performances. Cruciale bedieningselementen zijn duidelijk gemarkeerd en altijd binnen handbereik, zodat je snel je favoriete sounds kunt vinden, effecten kunt toevoegen of de klankbalans kunt aanpassen aan de locatie.
Geïntegreerde software synths
Soms heb je een zeer specifieke sound nodig - of de unieke mogelijkheden van een bepaalde soft synth of sample-bibliotheek. De RD-88 heeft drie zones die geconfigureerd kunnen worden met interne sounds, of die soft synths van Apple MainStage kunnen integreren en bedienen. Dat maakt het eenvoudig om de sound van een song live te dupliceren of om favoriete soft synths te mixen met het eigen klankenpalet van de RD-88.

Past bij je levensstijl.
Het strakke en compacte design van de RD-88 past perfect bij je levensstijl. Zijn lichte en stevige constructie maakt hem gemakkelijk mee te nemen en snel op te zetten, zelfs op kleine podia en in krappe repetitieruimtes. En het kamervullende geïntegreerde luidsprekersysteem is ultra-handig: het laat je spelen met minder rommel en kopzorgen.

Om te gaan naar de Roland website voor meer informatie over dit product en update mogelijkheden klik hier.

 

Klik op het bovenstaande logo. Maak eerst een account aan. Vervolgens kunt u uw Roland piano via "My Gear" registreren! U krijgt hierdoor de nodig informatie aangaande het eventueel updaten van uw instrument. 
U krijg daarbij ook gratis drie maanden online pianolessen van Skoove!