Roland Stage Piano RD 2000  -  Digitale Piano's

Roland Stage Piano RD 2000  -  Digitale Piano's

Artikel Adviesprijs Clavisprijs Huurprijs p/m  

RD2000

Zwart mat

€ 2 957.00 € 2 399.00 € 98.57 € 98.57 Kopen

Voorraad en proefspelen digitale piano

U kunt op dit instrument komen proefspelen in: Delft

Specificaties digitale piano

  • 88 toets PHA-50 Ebony/Ivoriet houten klavier met drukpunt
  • SuperNatural Piano and V-Piano technology
  • Virtual Tone Wheel Organ and PCM Sound generation
  • Polyfonie: onbeperkt pianoklanken, 128 stemmig overig
  • Graphic LCD 256 x 80 dots display
  • USB-to-host, USB-to-device, MIDI IN/OUT/THRU
  • Output connectors 1/4 inch Jacks and XLR
  • Opnamerecorder op basis van WAV
  • 200 Rhythm Pattern

H x B x D: 14cm x 143cm x 37cm, gewicht: 22kg

Klik voor meer informatie over de Roland Stage Piano digitale piano RD 2000

Wilt u liever eerst kennismaken voordat u een piano van ons koopt of huurt? Wij eigenlijk ook.

Het kopen van een piano is geen kleine beslissing, daarom nodigen wij u uit om in één van onze showrooms te komen proefspelen. U kunt dan gelijk verschillende piano's uitproberen.

Als u hier uw persoonlijke informatie invult nemen wij contact met u op.

Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Google's Privacyverklaring en Algemene voorwaarden zijn hier van toepassing.

Roland RD 2000 stage piano

Podiumrevolutie

De nieuwe stage piano Roland RD-2000 is uitgerust met twee onafhankelijke klankgenerators, een uitstekend klavier en geavanceerde controller features. Het instrument garandeert zowel op het podium als in de studio ongeëvenaarde prestaties. Deze stagepiano van de nieuwe generatie combineert geavanceerde pianotechnologieën met uitgebreide moderne bedieningsmogelijkheden en bezorgt je daarmee een ongeziene dosis inspiratie en creativiteit.

Prachtige akoestische piano’s aangedreven V-Piano-technologie

De akoestische pianoklanken van de Roland RD-2000 zijn in één woord adembenemend. De akoestische sounds maken gebruik van de allernieuwste pianotechnologieën van Roland en langlopende V-Piano research. Ze klinken en spelen uiterst natuurlijk, responsief en rijkelijk gedetailleerd. De afzonderlijke akoestische klankgenerator beschikt over een volledige klavierpolyfonie, waardoor je authentieke pianoperformances kunt geven, zonder daarbij ook maar één compromis te moeten sluiten.

Historische elektrische piano’s

Via een tweede op de SuperNATURAL-technologie gebaseerde sound engine geeft de RD-2000 toegang tot een brede waaier klassieke elektrische piano’s uit de ‘60s, ‘70s en ‘80s. Daaronder bevinden zich nieuw ontwikkelde simulaties van de RD-1000 (de allereerste RD stage piano) en de befaamde KS-20 klankmodule uit de jaren tachtig. De sounds worden aangedreven door de vermaarde Roland SA-technologie, en hun muzikale klankkleur is meteen herkenbaar omwille van de vele pophits waarin ze gebruikt werden. Ingebouwde vintage effecten, waaronder de befaamde BOSS CE-1 Chorus en Roland SDD-320 Dimension D, verrijken de klank van je elektrische piano’s. Bezoek onze speciale RD-geschiedenispagina voor meer achtergrondinformatie over deze en nog vele andere klassieke instrumenten en effecten; plus klankdemo’s van de simulaties die terug te vinden zijn in de RD-2000.

Uitstekende bespeelbaarheid

Het PHA-50 Progressive Hammer-action klavier met Escapement is perfect om de responsieve akoestische en elektrische piano’s van de RD-2000 mee te bespelen. Dit innoverende klavier is uitgerust met hybride toetsen die opgebouwd zijn uit hout en gegoten materialen, en combineert een klassieke feel met stevige duurzaamheid. Samen met het geavanceerde sensormechanisme van Roland en het hammer-action design bezorgt het PHA-50 klavier je de authentieke touch van een vleugelpiano. Het klaviergevoel zit meteen goed vanaf de eerste toetsaanslag.

Om te gaan naar de Roland website voor meer informatie over dit product en update mogelijkheden klik hier.

 

Klik op het bovenstaande logo. Maak eerst een account aan. Vervolgens kunt u uw Roland piano via "My Gear" registreren! U krijgt hierdoor de nodig informatie aangaande het eventueel updaten van uw instrument. 
U krijg daarbij ook gratis drie maanden online pianolessen van Skoove!