Roland Digitale Piano LX 7  -  Digitale Piano's

Roland Digitale Piano LX 7  -  Digitale Piano's

Artikel Adviesprijs Clavisprijs Huurprijs p/m  
LX7-CB Zwart mat € 3.259,00 € 2.995,00 € 108,63 € 108,63 Kopen
LX7-PE Zwart hoogglans € 3.889,00 € 3.295,00 € 129,63 € 129,63 Kopen
LX7-BW Noten gesatineerd € 3.259,00 € 2.495,00 € 108,63 € 108,63 Kopen

Voorraad en proefspelen

Noten gesatineerd is op voorraad in: Centraal Magazijn

U kunt op dit instrument komen proefspelen in: Delft en Nieuwegein

Specificaties

  • 88 toets PHA-50 Ebony/Ivoriet houten klavier met drukpunt
  • SuperNatural Piano Modeling
  • 307 klanken
  • Polyfonie: onbeperkt pianoklanken, 384 stemmig overig
  • Traploze detectie demper pedaal
  • USB-to-host, USB-to-device, Bluetooth
  • Mini Jack input, Jack stereo output
  • Opnamerecorder op basis van WAV
  • Acoustic Projection met 6 speakers (2x groter dan HP 605), duo versterking 2x30 en 2x7 watt
  • Hoge kwaliteit hoofdtelefoon versterker

H x B x D: 104cm x 139cm x 45cm, gewicht: 77kg

Klik voor meer informatie

Optionele accessoires

Wilt u liever eerst kennismaken voordat u een piano van ons koopt of huurt? Wij eigenlijk ook.

Het kopen van een piano is geen kleine beslissing, daarom nodigen wij u uit om in één van onze showrooms te komen proefspelen. U kunt dan gelijk verschillende piano's uitproberen.

Als u hier uw persoonlijke informatie invult nemen wij contact met u op.

Roland digitale piano LX 7

Evenals de digitale piano's uit de HP serie maakt de Roland LX-7 gebruik van Roland’s vermaarde SuperNATURAL technologie. De methode van het opwekken van de klanken van de nieuwe instrumenten is daarbij op complexe formules is gebaseerd. Trillende snaren, hamerkoppen en een klankkast werken in een akoestische piano en vleugel samen voor de uiteindelijke klank. De SuperNATURAL-methode berekent al die variabelen en maakt er een zo natuurlijk mogelijk klinkende pianoklank van.

Wat de LX7 onderscheidt van de HP-serie is dat we nu te maken hebben met een prachtige “buffet piano” Dit instrument geeft op het eerste gezicht de indruk dat we te maken hebben met een akoestisch instrument, door de prachtige vormgeving die de lijnen van een akoestische piano volgen. Verkrijgbaar in het zwart hoogglans, maar er is ook een prachtige bruine donker noten versie leverbaar. Prachtig in elk interieur!

Metronoom, audiorecorder en de Twin Piano modus waarbij je het klavier verdeelt in 2 kleine piano’s (ideaal voor leerkracht en student) behoren tot de standaard uitrusting van de Roland LX-serie. De LX 7 heeft door zijn krachtige zes luidsprekers tellend Acoustic Projection-systeem een prachtige volle rijke klank.

Ook de LX 7 is uitgerust met het vermaarde PHA-50 klavier met hout en gegoten materialen. Dit zorgt in combinatie met de onbeperkte polyfonie voor een weergaloze aanslaggevoeligheid waarbij de allerzachtste pianissimo’s tot de meest krachtige fortissimo’s moeiteloos door het instrument weergegeven kunnen worden.

Ook gaat Roland uiteraard mee in de huidige tijd waarbij het dagelijks gebruik van smarthphone en/of tablet niet is weg te denken. Het is net als bij de HP-serie van Roland dan ook mogelijk om via Bluetooth muziek van uw smartphone en/of tablet te streamen naar de piano. Meespelen met uw favoriete muziek, meespelen met een opgenomen quatre-mains-partij, het kan allemaal.

Ook levert Roland diverse zeer bruikbare Apps., wat te denken van een iOS-app waarmee u toegang krijgt tot ruim 70.000 partituren? Het is daarbij zelfs mogelijk dat u de bladzijden van de digitale bladmuziek kunt omslaan door gebruik van het middelste pianopedaal.

Om meer informatie te vinden op de Roland website klik hier.

Op dit product krijgt u 10 jaar garantie na registratie bij Roland.

Klik op het bovenstaande logo om uw aan te melden bij Roland om uw garantie met 8 jaar te verlengen tot totaal 10 jaar!