Roland Digitale piano KF 10  -  Digitale Piano's

Roland Digitale piano KF 10  -  Digitale Piano's

Artikel Adviesprijs Clavisprijs Huurprijs p/m  
KF10-KW Noten € 4 519.00 € 4 299.00 € 150.63 € 150.63 Kopen
KF10-KO Eiken € 4 519.00 € 4 299.00 € 150.63 € 150.63 Kopen
KF10-KMB Mocca bruin € 4 519.00 € 4 299.00 € 150.63 € 150.63 Kopen
KF10-KS Wit mat € 4 519.00 € 4 299.00 € 150.63 € 150.63 Kopen
KF10-KSB Zwart mat € 4 519.00 € 4 299.00 € 150.63 € 150.63 Kopen

Voorraad en proefspelen digitale piano

U kunt op dit instrument komen proefspelen in: Nieuwegein

Specificaties digitale piano

  • 88 toets PHA-50 Ebony/Ivoriet houten klavier met drukpunt
  • SuperNatural Piano Modeling
  • Polyfonie: onbeperkt pianoklanken, 384 stemmig overig
  • Traploze detectie demper pedaal
  • USB-to-host, USB-to-device, Bluetooth
  • 2x Mini Jack stereo output
  • Hoge kwaliteit versterke met 4 speakers  2 x 30 watt
  • Leverbaar in eiken of noten naturel

H x B x D: 91cm x 139cm x 34cm, gewicht: 33kg

Klik voor meer informatie over de Roland Digitale digitale piano KF 10

Optionele accessoires digitale piano

Wilt u liever eerst kennismaken voordat u een piano van ons koopt of huurt? Wij eigenlijk ook.

Het kopen van een piano is geen kleine beslissing, daarom nodigen wij u uit om in één van onze showrooms te komen proefspelen. U kunt dan gelijk verschillende piano's uitproberen.

Als u hier uw persoonlijke informatie invult nemen wij contact met u op.

Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Google's Privacyverklaring en Algemene voorwaarden zijn hier van toepassing.

Roland digitale piano Kiyola KF 10

Digitale technologie smelt samen met ambachtelijke tradities bij de KIYOLA KF-10.

Deze verfijnde digitale piano, die het resultaat is van een samenwerking tussen Roland en de Japanse meubeldesigner Karimoku, voorziet de perfecte harmonie tussen vorm en functie. Het is een krachtig instrument dat een gerafineerde touch aan je woning toevoegt. De modelnaam laat zich vertalen als 'elegantie en schoonheid'; en de KIYOLA KF 10 is ook écht visueel uniek binnen de moderne pianomarkt. Het instrument beschikt over een natuurlijke, handvervaardigde houten behuizing die een meerwaarde geeft aan je woonruimte en levensstijl. Roland voorziet daarenboven de innovatieve digitale pianotechnologie die je als speler verwacht; inclusief topeigenschappen zoals SuperNATURAL Piano sound modelling, dynamische sensing-technologie via het nieuwe PHA-50 klavier, draadloze Bluetooth-verbindingsmogelijkheden met je favoriete muziek-apps én een dynamische reeks luidsprekers die je huis tot de nok met hoogwaardige klank vullen. De piano is beschikbaar in een Walnut- of Pure Oak-afwerking, en beschikt over een geïntegreerde voetpedaal. De ergonomisch ontworpen pianobank wordt meegeleverd. De KIYOLA KF10 is een oogstrelend mooie digitale piano die vervaardigd is om te bewonderen én om eindeloos van te genieten.

Val op met de handvervaardigde massieve houten behuizing van Karimoku

De KIYOLA KF-10 werd in-house ontworpen door Karimoku: sinds 1940 de grootste houten meubelfabrikant van Japan. Er werden voornamelijk duurzame materialen gebruikt, die niet belastend zijn voor het milieu, zoals houtsoorten met een laag formaldehydegehalte. Daardoor valt de KIYOLA KF-10 met geen enkele andere piano op de markt te vergelijken. Hij werd met de hand vervaardigd in Japan, met natuurlijk hout. Het resultaat is een slanke, stijlvolle ergonomisch afgewerkte behuizing die naadloos aansluit bij je interieur, zoals ook een ambachtelijk gemaakt meubel dat doet. Perfect voor pianisten die een statement willen maken. De individuele kleurschakeringen en houtpatronen zijn bij elke KIYOLA-piano lichtjes anders, en daardoor uniek. Het hout veroudert ook op een natuurlijke manier, ongeacht of je nu voor de afwerking in Walnut (KF-10-KW) of Pure Oak (KF-10-KO) kiest.

Puur, natuurlijk hout voorziet kwaliteit die je kunt zien én voelen

Alleen bewonderen is niet genoeg: je wilt de KIYOLA KF-10 ook écht aanraken. De naadloze contouren van de zijpanelen van de behuizing werden geïnspireerd op die van de hoogwaardige sofa's van Karimoku. De slanke poten doen het instrument naadloos opgaan in je woonruimte. En door de bedieningsknoppen tot een strikt minimum te beperken, behoudt de KIYOLA KF-10 zijn organische look: de volumeknop en controleschakelaars zitten aan de zijkant, zodat ze tijdens het spelen niet onnodig voor afleiding zorgen. Het deksel van de behuizing doubleert als partituurhouder. Dat zorgt voor een esthetisch verantwoord muziekinstrument, dat zowel simpel als compact is. Hoe langer je de piano in je bezit hebt, hoe mooier het natuurlijke hout wordt door het verouderingsproces; net zoals je dat zou verwachten bij hoogwaardige vintage-instrumenten en -meubilair.

Om meer informatie te vinden op de Roland website klik hier.

Op dit product krijgt u 10 jaar garantie na registratie bij Roland.

Klik op het bovenstaande logo om uw aan te melden bij Roland om uw garantie met 8 jaar te verlengen tot totaal 10 jaar!