Roland Digitale Piano HP 603A  -  Digitale Piano's

Roland Digitale Piano HP 603A  -  Digitale Piano's

Artikel Adviesprijs Clavisprijs Huurprijs p/m  
HP603A-CB Zwart mat € 2 209.00 € 1 699.00 € 73.63 € 73.63 Kopen
HP603A-CR Palissander € 2 209.00 € 1 699.00 € 73.63 € 73.63 Kopen
HP603A-WH Wit mat € 2 209.00 € 1 699.00 € 73.63 € 73.63 Kopen

Specificaties digitale piano

  • 88 toets PHA-50 Ebony/Ivoriet houten klavier met drukpunt
  • SuperNatural Piano Modeling
  • 307 klanken
  • Polyfonie: onbeperkt pianoklanken, 384 stemmig overig
  • Traploze detectie demper pedaal
  • SB-to-host, USB-to-device, Bluetooth Audio
  • Mini Jack input, Jack stereo output
  • Opnamerecorder op basis van WAV
  • 2 speakers, versterking 2 x 30 watt

H x B x D: 90cm x 138cm x 46cm, gewicht: 50kg

Klik voor meer informatie over Digitale Piano's

Optionele accessoires digitale piano

Wilt u liever eerst kennismaken voordat u een piano van ons koopt of huurt? Wij eigenlijk ook.

Het kopen van een piano is geen kleine beslissing, daarom nodigen wij u uit om in één van onze showrooms te komen proefspelen. U kunt dan gelijk verschillende piano's uitproberen.

Als u hier uw persoonlijke informatie invult nemen wij contact met u op.

Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Google's Privacyverklaring en Algemene voorwaarden zijn hier van toepassing.

Roland digitale piano HP 603A

De eerste nieuwe telg in de vernieuwde HP-serie van Roland is de HP 603A. Een prachtige digitale piano met een klassiek uiterlijk dat in elk interieur past. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen waaronder palissander en zwart mat. Tevens is hij nu verkrijgbaar in een wit matte uitvoering. U ziet, voor elk interieur is er wel een passende digitale piano van Roland.

Ook de nieuwe serie van Roland is weer uitgerust met de beroemde SuperNATURAL-technologie. De methode van het opwekken van de klanken van de nieuwe instrumenten is op complexe formules gebaseerd. Trillende snaren, hameraanslagen en een klankkast werken in een akoestische piano en vleugel samen voor de uiteindelijke klank. De SuperNATURAL-methode berekent al die variabelen en maakt er een zo natuurlijk mogelijk klinkende pianoklank van.

Ook de toetsen dragen bij aan dit realistische speelgevoel waarbij Roland bij de nieuwste serie gebruik maakt van echte houten toetsen. Tevens is het klavier uitgerust met het escapement, het authentieke “klikgevoel” wat men ook terugvindt in akoestische instrumenten.

Daarnaast zijn er vele tientallen klanken voorhanden, De polyfonie is onbeperkt waardoor de nuance die u in uw spel kunt leggen onbeperkt is. Metronoom, audiorecorder, en de Twin Piano modus waarbij je het klavier verdeelt in 2 kleine piano’s (ideaal voor leerkracht en student) behoort tot de standaard uitrusting van de Roland HP-serie.

Ook gaat Roland uiteraard mee in de huidige tijd waarbij het dagelijks gebruik van smarthphone en/of tablet niet is weg te denken. Het is bij de Roland HP603A dan ook mogelijk om via Bluetooth muziek van uw smartphone en/of tablet te streamen naar de piano. Meespelen met uw favoriete muziek, meespelen met een opgenomen quatre-mains-partij, het kan allemaal.

Ook levert Roland diverse zeer bruikbare apps, wat te denken van een iOS-app waarmee u toegang krijgt tot ruim 70.000 partituren? Het is daarbij zelfs mogelijk dat u de bladzijden van de bladmuziek kunt omslaan door gebruik van het middelste pianopedaal.

Om meer informatie te vinden op de Roland website klik hier.

Op dit product krijgt u 10 jaar garantie na registratie bij Roland.

Klik op het bovenstaande logo om uw aan te melden bij Roland om uw garantie met 8 jaar te verlengen tot totaal 10 jaar!