Roland Portable piano FP 30  -  Digitale Piano's

Roland Portable piano FP 30  -  Digitale Piano's

Artikel Adviesprijs Clavisprijs Huurprijs p/m  
FP30-B Zwart mat € 699.00 € 629.00 € 0.00 Kopen

Voorraad en proefspelen digitale piano

Zwart mat is op voorraad in: Amsterdam

U kunt op dit instrument komen proefspelen in: Amsterdam, Delft en Nieuwegein

Specificaties digitale piano

  • Super NATURAL Piano-klankbron
  • 88 toets PHA-4 standard “Ivory Feel” met  drukpunt
  • 128-stemmig polyfoon
  • Dual/Split mode
  • Ritme functies
  • USB to WAV
  • Bluetooth
  • Inclusief DP 2 sustainpedaal
  • 2 speakers, 2 x 11 watt versterking
  • Bijpassende KSC-70 stand, KDP-70 pedaal unit (optioneel) en Sustainpedaal DP-10 

H x B x D: 15cm x 130cm x 28cm, gewicht: 14kg

Klik voor meer informatie over de Roland Portable digitale piano FP 30

Wilt u liever eerst kennismaken voordat u een piano van ons koopt of huurt? Wij eigenlijk ook.

Het kopen van een piano is geen kleine beslissing, daarom nodigen wij u uit om in één van onze showrooms te komen proefspelen. U kunt dan gelijk verschillende piano's uitproberen.

Als u hier uw persoonlijke informatie invult nemen wij contact met u op.

Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Google's Privacyverklaring en Algemene voorwaarden zijn hier van toepassing.

Roland digitale portable piano FP 30

Compacte omvang, uitstekende Roland-pianoprestaties

Als je al lang droomt van een piano in je huiskamer, maar je hebt niet de ruimte of het budget voor een full-size instrument, dan hoef je niet meer te wachten. De budgetvriendelijke FP 30 geeft je de befaamde klank, feel en moderne snufjes van Roland in een piano van topkwaliteit, met 88 toetsen, die zelfs in de kleinste ruimte past.

Dit lichte en draagbare instrument is ook geknipt voor podiummuzikanten en muzieklessen. Met nog talrijke extra klanken (buiten de pianoklanken), ingebouwde oefen- en opnamefuncties en mogelijkheid tot draadloze Bluetooth® -verbinding om met populaire muziek-apps te werken, biedt de FP30 een unieke muziekbeleving die voorheen onmogelijk was met zulk een compact pakket.

Draagbaar en mobiel

De FP-30, verkrijgbaar in zwart of wit, heeft een elegant uiterlijk die een meerwaarde betekent voor iedere ruimte. Dit lichte en compacte instrument past zelfs in de kleinste kamers en is gemakkelijk te verplaatsen wanneer nodig. Ook buiten de huiskamer presteert de FP 30 sterk: een professioneel en uiterst mobiel instrument voor artiesten en muziekleeraren.

Wil je liever een meer traditionele opstelling, dan geven de optionele KSC-70 stand en KPD-70 pedal unit (3 pedalen) een complete aanblik en een klassieke pedaalconfiguratie, terwijl het geheel toch minder plaats inneemt dan een akoestische piano. Nog een groot voordeel is dat je pedalen van KPD-70 kunt gebruiken om handenvrij pagina’s om te slaan wanneer je werkt met mobiele apps zoals piaScore en Sheet Music Direct.

Maximaliseer leren en plezier met deze exclusieve app voor je Roland-piano

De Piano Partner 2-app voor mobiele iOS- en Android-apparaten helpt je op een laagdrempelige, leuke en interactieve manier muziek te leren spelen en ervan te genieten met je digitale Roland-piano. Songs en DigiScore Lite tonen de interne muziekcollectie van de piano op het scherm van je smartphone of tablet, terwijl de Rhythm- en Flash Card-modi je skills verbeteren met intelligente begeleiding en uitdagende muzikale oefeningen. Piano Partner 2 maakt het ook mogelijk om je smartphone of tablet te gebruiken als een afstandsbediening voor je Roland-piano, en beschikt over een intuïtieve grafische interface voor een nog makkelijkere bediening.

Recorder- en Diary-functies helpen je sneller vooruitgang te boeken, via het evalueren van je performances en het opvolgen van je dagelijkse oefenroutines. Diary registreert statistieken met onder meer je speeltijd, welke toetsen je gespeeld hebt en meer. Het is zelfs mogelijk om deze gegevens te delen met familie, vrienden en leerkrachten, rechtstreeks vanuit de app. Om Piano Partner 2 te gebruiken, breng je een draadloze Bluetooth-verbinding tot stand tussen je apparaat en een compatibele Roland-piano, of gebruik je een USB-kabel. Piano Partner 2 is gratis beschikbaar in de App Store of op Google Play.

Om te gaan naar de Roland website voor meer informatie over dit product en update mogelijkheden klik hier.

 

Klik op het bovenstaande logo om uw aan te melden bij Roland voor 1 jaar extra garantie! 
U krijg daarbij ook gratis drie maanden online pianolessen van Skoove!