Dexibell digitale piano VIVO P7  -  Digitale Piano's

Dexibell digitale piano VIVO P7  -  Digitale Piano's

Artikel Adviesprijs Clavisprijs Huurprijs p/m  
VIVOP7 Zwart mat € 1.645,00 € 1.545,00 € 54,83 € 54,83 Kopen

Voorraad en proefspelen

U kunt op dit instrument komen proefspelen in: Delft

Specificaties

  • Klavier: 88 gewogen toetsen, triple contacts
  • Sample: XXL samples tot wel 15 seconden in baskant
  • Geluiden: 79 + 7 laadbare user sounds
  • Geheugen: 49 songs + ongelimiteerd op USB
  • Polyfonie: Onbeperk door 320 oscilatoren
  • Bluetooth Audio streaming
  • Connections: USB to Host and to device, Stereo out and in, 2x hoofdtelefoon
  • Audio kwaliteit: 24 bit liniair, 48 Khz
  • Versterker: 2x 35 watt, 2 speakers, 108,1 dB maximaal

H x B x D: 14cm x 133cm x 37cm, gewicht: 15kg

Klik voor meer informatie

Wilt u liever eerst kennismaken voordat u een piano van ons koopt of huurt? Wij eigenlijk ook.

Het kopen van een piano is geen kleine beslissing, daarom nodigen wij u uit om in één van onze showrooms te komen proefspelen. U kunt dan gelijk verschillende piano's uitproberen.

Als u hier uw persoonlijke informatie invult nemen wij contact met u op.

Dexibell VIVO P 7 portable piano zwart

Dexibell VIVO digitale piano's zijn nieuw in ons assortiment en zijn zowel als home piano te verkrijgen als in een portable en stage versie. Dexibell combineert oogstrelend Italiaans design met een bijzondere speelaard en geluidskwaliteit.

De klavieren zijn van het bekende merk Fatar die o.a. ook klavieren levert aan de Clavia Nord Piano's. De versterkingen de speakers zijn van het Italiaans audiomerk Proel. Deze hoogwaardige versterkers en speakers zijn vooral bekend in het podium gebeuren en zijn gemaakt om zwaar te kunnen belasten zonder kwaliteit in te leveren.

De toon ontstaat door een nieuw ontwikkelde software techniek onder de naam T2L (True to Life). Hiermee wordt gebruik gemaakt van een samenwerking tussen een hoge resolutie sampling (24 bit en 48Khz) en modeling techniek (320 oscillatoren). Dit wil zeggen dat als basis een audio opname van een echte vleugel wordt gebruikt met samples tot wel 15 seconden lang en dat de software daaromheen alle componenten in een toon realtime berekend en toevoegt aan het basisgeluid. U kunt hierbij denken aan wel of geen pedaal gebruik, wel of niet andere toetsen ingedrukt hebbende, nagalm enz.

De toongenerator die hiervoor gebruikt wordt moet enorm snel zijn omdat er realtime enorm veel gerekend moet worden. Deze toongenerator is dan ook van de hoogste kwaliteit en heeft een snelheid gelijk aan een Quad Core CPU.
Zowel de piano als alle andere geluiden zijn gemaakt in een 3d holophonische methode wat inhoud dat de sample is gemaakt op de locatie waar u als pianist plaatsneemt. De plaatsing van de speakers is ook zodanig gemaakt dat deze gericht zijn op de gebruikelijke plek voor het klavier.

De verschillende modellen hebben elk hun eigen specificaties gericht op het gebruik en doel van het instrument. Zie hiervoor specificaties bovenaan de pagina.

Qua specificaties staat dit merk nu aan de top maar of dit vertaald wordt in de klank en speelaard die u wenst is aan u. Komt u eens spelen en luisteren naar deze instrumenten en ervaar de nieuwste stand van de techniek.