Yamaha Arius YDP 142  -  Digital pianos

Yamaha Arius YDP 142  -  Digital pianos

Artikel Adviesprijs Clavisprijs Huurprijs p/m  

Specificaties

  • 88 toets Graded Hammer Standard klavier
  • 10 klanken met Pure CF Sound engine
  • 128-stemmige polyfonie
  • Dual / Layer functie
  • 2-sporige opnamerecorder (11.000 noten)
  • USB-to-host
  • Versterker met Acoustic Optimizer
  • 2 speakers, versterker 2x 6 Watt

H x B x D: 82cm x 136cm x 42cm, gewicht: 38kg

Klik voor meer informatie over de Yamaha Arius YDP 142

Wilt u liever eerst kennismaken voordat u een piano van ons koopt of huurt? Wij eigenlijk ook.

Het kopen van een piano is geen kleine beslissing, daarom nodigen wij u uit om in één van onze showrooms te komen proefspelen. U kunt dan gelijk verschillende piano's uitproberen.

Als u hier uw persoonlijke informatie invult nemen wij contact met u op.

Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Google's Privacyverklaring en Algemene voorwaarden zijn hier van toepassing.

Yamaha digitale piano YDP 142

Realiseer uw pianomogelijkheden met een Yamaha ARIUS digitale piano met GHS-klavier met matzwart toetsbeleg en voices met Pure CF-klankopwekking.

De Yamaha YDP-142 digitale piano biedt een authentiek pianotoucher en -klank, geschikt voor elke startende pianist met ambities. Het Graded Hammer Standard-mechaniek (GHS) bevordert een goede vingerzettingtechniek voor een gemakkelijke overgang naar spelen op akoestische piano's en vleugels. De PureCF-klankopwekking biedt de expressieve opnamen van een Yamaha-concertvleugel. 

De 2 x 6 Watt versterker verzorgt een meer dan voldoende volume voor de normale huiskamer. Het instrument is uitgerust met een 2-sporen recorder,heeft  2 hoofdtelefoonaansluitingen en kan 10 verschillende klanken laten horen. 

Het Acoustic Optimizer systeem zorgt er voor dat bij zeer laag volume de lage en hoge tonen toch evenredig weergegeven worden. ( het menselijk gehoor wordt nl. ongevoeliger voor hoge en lage tonen bij lagere volumes, het AR systeem corrigeert daarvoor.) 

Het gewogen "Graded Hammer Standard" klavier biedt meer dan voldoende dynamiek voor de beginnende en enigszins gevorderde spelers. Voor iets meer eisende spelers is het "Graded Hammer" klavier, een iets luxer geconstrueerd klavier, een betere oplossing.  U vindt deze in de YDP 162 en de YDP S52. 

Waar in de begindagen van de digitale piano de polyfonie nog een beperkende faktor was, is dat hiet opgelost: de polyfonie van dit instrument bedraagt meer liefst 128 . U kan dus 128 noten spelen voor dat de eerste uitsterft.....lijkt ons meer dan genoeg.