Roland Digitale piano RP 701  -  Digital pianos

Roland Digitale piano RP 701  -  Digital pianos

Artikel Adviesprijs Clavisprijs Huurprijs p/m  

RP701-CB

Zwart mat

€ 1 504.00 € 1 295.00 € 50.13 € 50.13 Kopen

RP701-DR

Palissander

€ 1 504.00 € 1 295.00 € 50.13 € 50.13 Kopen

RP701-WH

Wit mat

€ 1 504.00 € 1 295.00 € 50.13 € 50.13 Kopen

RP701-LA

Licht eiken

€ 1 504.00 € 1 295.00 € 50.13 € 50.13 Kopen

Voorraad en proefspelen

Wit mat is op voorraad in: Centraal Magazijn

U kunt op dit instrument komen proefspelen in: Amsterdam, Delft en Nieuwegein

Specificaties

 • 88 toets (PHA-4 Standard) klavier met Escapement + Ivory Feel
 • SuperNatural-pianoklank
 • 298 instrumentklanken
 • 256-stemmige polyfonie
 • USB to Host / USB to Device / Bluetooth
 • Songrecorder MIDI, Audio to WAV
 • 2 speakers 12cm., versterker 2x 12 Watt
 • Milieubewuste Auto-Off functie

H x B x D: 103cm x 137cm x 47cm, gewicht: 46kg

Klik voor meer informatie over de Roland Digitale RP 701

Wilt u liever eerst kennismaken voordat u een piano van ons koopt of huurt? Wij eigenlijk ook.

Het kopen van een piano is geen kleine beslissing, daarom nodigen wij u uit om in één van onze showrooms te komen proefspelen. U kunt dan gelijk verschillende piano's uitproberen.

Als u hier uw persoonlijke informatie invult nemen wij contact met u op.

Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Google's Privacyverklaring en Algemene voorwaarden zijn hier van toepassing.

Roland digitale piano RP 701

Alles wat je familie nodig heeft om piano te spelen.

Als je op zoek bent naar een piano voor het hele gezin, dan is de Roland RP701 hét perfecte pakket. Geluidskwaliteit en de feel van het klavier zijn de twee belangrijkste factoren bij het leren spelen. En dit betaalbare digitale instrument biedt een heldere, rijke klank dankzij de SuperNATURAL Pianotechnologie van Roland, plus ons zeer bespeelbare PHA-4 Standard klavier voor het authentieke gevoel van een akoestische piano. 

De RP701 is ook zodanig ontworpen dat zelfs jongere pianisten hem intuïtief kunnen gebruiken. Makkelijk leesbare pictogrammen en een ordelijk frontpaneel zorgen ervoor dat de focus op spelen en plezier ligt, en niet op het lezen van de gebruikershandleiding. En dankzij de ingebouwde Bluetooth-connectiviteit, voor het streamen van muziek van je smartphone en het openen van een wereld vol apps, is er àltijd iets nieuws om te proberen en om iedereen gemotiveerd te houden. Vul de kamer met muziek via de krachtige ingebouwde luidsprekers, scherp je vaardigheden in stilte aan met meeslepende Headphones 3D Ambience, of geniet van de traditionele look van een hoogwaardige piano die verfijning toevoegt aan je interieur.

Ongeacht of je nu wilt dat je kinderen leren spelen, of dat je zelf de piano herontdekt: de RP701 heeft de sound, de feel en de looks om je hele gezin tevreden te stellen.

Features

 • Rijke expressie via de SuperNATURAL-pianotechnologie van Roland
 • De volledige feel en touch van een akoestische piano met het PHA-4 Standard klavier en het Progressive Damper Action pedaal
 • Klassiek design met elegante poten aan de voorzijde en geraffineerde rondingen
 • Headphones 3D Ambience voor een meeslepende en realistische speelervaring bij het oefenen met een hoofdtelefoon
 • Intuïtief display met eenvoudig te gebruiken pictogrammen, die verborgen zijn wanneer ze niet worden gebruikt
 • Verbind je smartphone via Bluetooth audio en speel mee met je favoriete songs
 • Compatibel met de Roland Piano Every Day-app die studerende pianisten aanmoedigt om vaker te oefenen
 • Verkrijgbaar in donker palissander, lichte eik, wit en eigentijds zwart.

Net als het bespelen van een traditionele akoestische vleugel.

Als je gewend bent om op de akoestische piano van je leraar te spelen, dan kun je moeiteloos overstappen naar de RP701. Deze digitale piano voelt meteen vertrouwd aan, en legt niet alleen de sound van elke noot tot in de kleinste details vast, maar weerspiegelt ook je touch en dynamiek. Dankzij de krachtige ingebouwde SuperNATURAL sound engine hoor je alle subtiele veranderingen in toon en resonantie, net zoals bij een akoestisch instrument. Die levensechte klank wordt geëvenaard door het PHA-4 Standard klavier, waarbij de Escapement en de witte ivory-feel toetsen precies goed aanvoelen: tot en met de kenmerkende "klik" bij het bespelen van elke noot. Ook een Progressive Damper Action pedaal is aanwezig, zodat je dezelfde halfpedaaltechnieken kunt oefenen die je bij de muzieklessen hebt geleerd.

Makkelijk te bedienen. Intuïtief te bespelen.

De eenvoudige bediening en de gebruiksvriendelijke pictogrammen  van de RP701 maken het voor jongere pianisten gemakkelijk om zélf toegang te krijgen tot alle basics, zonder dat je er voortdurend bij moet staan. Van meer dan 300 ingebouwde songs en de oefenvriendelijke metronoom tot opnamefuncties en app-connectiviteit: àlles zit meteen binnen handbereik. Ga zitten en geniet van het rijke, krachtige geluid uit de dubbele luidsprekers. Of wanneer je wilt spelen zonder afleiding, verschuif je gewoon het klavierdeksel om het bedieningspaneel te verbergen, sluit je een hoofdtelefoon aan en kun je jezelf verliezen in Headphones 3D Ambience, dat je omringt met een warm, evocatief pianogeluid.

Een elegant design dat bij je interieur aansluit.

Als jij je aangetrokken voelt tot de klassieke contouren van een akoestische piano, dan zal de RP701 je gegarandeerd aanspreken. Beïnvloed door het bekroonde design van de high-end LX en HP serie van Roland, combineert de verfijnde kast rondingen en rechte lijnen, met slanke poten aan de voorzijde die het visuele statement compleet maken. De RP701 is verkrijgbaar in vier afwerkingen en past in tal van verschillende interieurstijlen. Probeer kalmerend en subtiel donker palissanderhout, of een lichte eikenhouten afwerking met elegante eikenhouten nerven en modieuze greige accenten. Of hou het gewoon klassiek met de opvallende witte of eigentijdse zwarte opties.

Leer sneller met apps en Bluetooth.

Geweldige digitale piano's bevatten functies die de hele familie geïnteresseerd houden: dat vergroot de kans dat iedereen blijft spelen. Met behulp van Bluetooth-audio kun je verbinding maken met je tablet of smartphone, muziek streamen via de luidsprekers van de RP701 of een hoofdtelefoon, en vervolgens meespelen met je favoriete artiesten. En met Bluetooth MIDI is het eenvoudig om online lesplatformen zoals Skoove te verkennen, of om de Piano Every Day-app van Roland te proberen, die je performance automatisch opneemt voor zelfevaluatie, én je uitdaagt om een nieuw stuk te leren met het One Week Master-programma.

Om te gaan naar de Roland website voor meer informatie over dit product en update mogelijkheden klik hier.

 

Klik op het bovenstaande logo. Maak eerst een account aan. Vervolgens kunt u uw Roland piano via "My Gear" registreren! U krijgt hierdoor de nodig informatie aangaande het eventueel updaten van uw instrument. 
U krijg daarbij ook gratis drie maanden online pianolessen van Skoove!