Roland Digitale piano KF 10  -  Digital pianos

Roland Digitale piano KF 10  -  Digital pianos

Artikel Adviesprijs Clavisprijs Huurprijs p/m  

KF10-KWX

Noten

€ 5 486.00 € 4 395.00 € 182.87 € 182.87 Kopen

KF10-KOX

Eiken

€ 5 486.00 € 4 395.00 € 182.87 € 182.87 Kopen

KF10-KSX

Wit mat

€ 5 486.00 € 4 395.00 € 182.87 € 182.87 Kopen

Voorraad en proefspelen

U kunt op dit instrument komen proefspelen in: Nieuwegein

Specificaties

  • 88 toets PHA-50 Ebony/Ivoriet houten klavier met drukpunt
  • SuperNatural Piano Modeling
  • Polyfonie: onbeperkt pianoklanken, 384 stemmig overig
  • Traploze detectie demper pedaal
  • USB-to-host, USB-to-device, Bluetooth
  • 2x Mini Jack stereo output
  • Hoge kwaliteit versterke met 4 speakers  2 x 30 watt
  • Leverbaar in eiken of noten naturel

H x B x D: 91cm x 139cm x 34cm, gewicht: 33kg

Klik voor meer informatie over de Roland Digitale KF 10

Optionele accessoires

Wilt u liever eerst kennismaken voordat u een piano van ons koopt of huurt? Wij eigenlijk ook.

Het kopen van een piano is geen kleine beslissing, daarom nodigen wij u uit om in één van onze showrooms te komen proefspelen. U kunt dan gelijk verschillende piano's uitproberen.

Als u hier uw persoonlijke informatie invult nemen wij contact met u op.

Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Google's Privacyverklaring en Algemene voorwaarden zijn hier van toepassing.

Roland digitale piano Kiyola KF 10

Digitale technologie smelt samen met ambachtelijke tradities bij de KIYOLA KF-10.

Deze verfijnde digitale piano, die het resultaat is van een samenwerking tussen Roland en de Japanse meubeldesigner Karimoku, voorziet de perfecte harmonie tussen vorm en functie. Het is een krachtig instrument dat een gerafineerde touch aan je woning toevoegt. De modelnaam laat zich vertalen als 'elegantie en schoonheid'; en de KIYOLA KF 10 is ook écht visueel uniek binnen de moderne pianomarkt. Het instrument beschikt over een natuurlijke, handvervaardigde houten behuizing die een meerwaarde geeft aan je woonruimte en levensstijl. Roland voorziet daarenboven de innovatieve digitale pianotechnologie die je als speler verwacht; inclusief topeigenschappen zoals SuperNATURAL Piano sound modelling, dynamische sensing-technologie via het nieuwe PHA-50 klavier, draadloze Bluetooth-verbindingsmogelijkheden met je favoriete muziek-apps én een dynamische reeks luidsprekers die je huis tot de nok met hoogwaardige klank vullen. De piano is beschikbaar in een Walnut- of Pure Oak-afwerking, en beschikt over een geïntegreerde voetpedaal. De ergonomisch ontworpen pianobank wordt meegeleverd. De KIYOLA KF10 is een oogstrelend mooie digitale piano die vervaardigd is om te bewonderen én om eindeloos van te genieten.

Val op met de handvervaardigde massieve houten behuizing van Karimoku

De KIYOLA KF-10 werd in-house ontworpen door Karimoku: sinds 1940 de grootste houten meubelfabrikant van Japan. Er werden voornamelijk duurzame materialen gebruikt, die niet belastend zijn voor het milieu, zoals houtsoorten met een laag formaldehydegehalte. Daardoor valt de KIYOLA KF-10 met geen enkele andere piano op de markt te vergelijken. Hij werd met de hand vervaardigd in Japan, met natuurlijk hout. Het resultaat is een slanke, stijlvolle ergonomisch afgewerkte behuizing die naadloos aansluit bij je interieur, zoals ook een ambachtelijk gemaakt meubel dat doet. Perfect voor pianisten die een statement willen maken. De individuele kleurschakeringen en houtpatronen zijn bij elke KIYOLA-piano lichtjes anders, en daardoor uniek. Het hout veroudert ook op een natuurlijke manier, ongeacht of je nu voor de afwerking in Walnut (KF-10-KW) of Pure Oak (KF-10-KO) kiest.

Puur, natuurlijk hout voorziet kwaliteit die je kunt zien én voelen

Alleen bewonderen is niet genoeg: je wilt de KIYOLA KF-10 ook écht aanraken. De naadloze contouren van de zijpanelen van de behuizing werden geïnspireerd op die van de hoogwaardige sofa's van Karimoku. De slanke poten doen het instrument naadloos opgaan in je woonruimte. En door de bedieningsknoppen tot een strikt minimum te beperken, behoudt de KIYOLA KF-10 zijn organische look: de volumeknop en controleschakelaars zitten aan de zijkant, zodat ze tijdens het spelen niet onnodig voor afleiding zorgen. Het deksel van de behuizing doubleert als partituurhouder. Dat zorgt voor een esthetisch verantwoord muziekinstrument, dat zowel simpel als compact is. Hoe langer je de piano in je bezit hebt, hoe mooier het natuurlijke hout wordt door het verouderingsproces; net zoals je dat zou verwachten bij hoogwaardige vintage-instrumenten en -meubilair.

Maximaliseer leren en plezier met deze exclusieve app voor je Roland-piano

De Piano Partner 2-app voor mobiele iOS- en Android-apparaten helpt je op een laagdrempelige, leuke en interactieve manier muziek te leren spelen en ervan te genieten met je digitale Roland-piano. Songs en DigiScore Lite tonen de interne muziekcollectie van de piano op het scherm van je smartphone of tablet, terwijl de Rhythm- en Flash Card-modi je skills verbeteren met intelligente begeleiding en uitdagende muzikale oefeningen. Piano Partner 2 maakt het ook mogelijk om je smartphone of tablet te gebruiken als een afstandsbediening voor je Roland-piano, en beschikt over een intuïtieve grafische interface voor een nog makkelijkere bediening.

Recorder- en Diary-functies helpen je sneller vooruitgang te boeken, via het evalueren van je performances en het opvolgen van je dagelijkse oefenroutines. Diary registreert statistieken met onder meer je speeltijd, welke toetsen je gespeeld hebt en meer. Het is zelfs mogelijk om deze gegevens te delen met familie, vrienden en leerkrachten, rechtstreeks vanuit de app. Om Piano Partner 2 te gebruiken, breng je een draadloze Bluetooth-verbinding tot stand tussen je apparaat en een compatibele Roland-piano, of gebruik je een USB-kabel. Piano Partner 2 is gratis beschikbaar in de App Store of op Google Play.

Om te gaan naar de Roland website voor meer informatie over dit product en update mogelijkheden klik hier.

Op dit product krijgt u 10 jaar garantie na registratie bij Roland.

Klik op het bovenstaande logo om uw aan te melden bij Roland om uw garantie met 8 jaar te verlengen tot totaal 10 jaar! 
U krijg daarbij ook gratis drie maanden online pianolessen van Skoove!