Home  |    |    |    |  FP 90X

Roland portable piano   -  

Roland portable piano   -  

Artikel Adviesprijs Clavisprijs Huurprijs p/m  

Voorraad en proefspelen

Zwart mat is op voorraad in: Delft en Nieuwegein

U kunt op dit instrument komen proefspelen in: Amsterdam, Delft en Nieuwegein

Specificaties

 • Super NATURAL Piano-klankbron
 • 88 toets PHA-4 standard “Ivory Feel” met drukpunt
 • 362 instrumentklanken waarvan 20 pianoklanken
 • 256-stemmig polyfoon, Piano 1 Limitless
 • USB to Host / USB to Device / Bluetooth
 • Songrecorder 34 songs internal MIDI, Audio to WAV
 • 4 speakers 12cm + 5cm., versterker 2x 25 en 2x 5 Watt
 • Inclusief DP 10 sustainpedaal
 • Bijpassende KSC-90 stand en KDP-90 pedaalunit (optioneel) 

H x B x D: 14cm x 134cm x 39cm, gewicht: 24kg

Klik voor meer informatie over de Roland portable FP 90X

Wilt u liever eerst kennismaken voordat u een piano van ons koopt of huurt? Wij eigenlijk ook.

Het kopen van een piano is geen kleine beslissing, daarom nodigen wij u uit om in één van onze showrooms te komen proefspelen. U kunt dan gelijk verschillende piano's uitproberen.

Als u hier uw persoonlijke informatie invult nemen wij contact met u op.

Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Google's Privacyverklaring en Algemene voorwaarden zijn hier van toepassing.

Roland digitale portable piano FP 90X

Het topmodel: een draagbare piano, met eersteklas functies.

Voor een draagbaar instrument met high-end pianoprestaties bestaat er geen betere keuze dan de Roland FP-90X. Net als de rest van de FP-X serie heeft hij een slanke en stijlvolle kast die gemakkelijk te transporteren is. Maar wanneer je investeert in dit topmodel uit de reeks, krijg je een instrument dat de beste veelgeprezen pianotechnologie van Roland bevat. Van het verslavende speelcomfort van het PHA-50 hybride klavier en de PureAcoustic Piano Modeling van onze eersteklas piano's, tot het persoonlijk vormgeven van sounds en de diepe klankonderdompeling van het ingebouwde luidsprekersysteem: de FP-90X levert dé ultieme FP-X-ervaring.

Features

 • Vind je signatuurklank met kenmerkende akoestische pianosounds, en diepe klankvorming met behulp van Piano Designer
 • PureAcoustic Piano Modeling sound engine voor maximale expressie: van pianissimo tot fortissimo
 • PHA-50 hybride klavier combineert houten toetsen in akoestische stijl met duurzaam gegoten materiaal
 • Verken een wereld van muziekstijlen met een uitgebreide selectie elektrische piano's en niet-pianoklanken
 • Ingebouwd audiosysteem met vier luidsprekers (2x25-watt main, 2x5-watt tweeters): speciaal ontworpen voor een rijke, omhullende sound
 • Headphones Acoustic Projection zorgt voor een natuurlijke en meeslepende ervaring tijdens stille speelsessies
 • Dubbele hoofdtelefoonaansluitingen om naast elkaar te spelen, en voor interactie tussen leraar en leerling
 • Audio- en MIDI-connectiviteit via Bluetooth en USB
 • Microfooningang en stemeffecten
 • Aantrekkelijk design en zwarte of witte afwerkingen die passen bij je interieur
 • Optionele statieven en driepedaals units beschikbaar voor een rechtopstaande configuratie (KSC-90, KPD-90) of draagbaar gebruik (KS-20X, RPU-3)

De beste akoestische piano's van Roland, aanpasbaar aan je touch.

Terwijl alle piano's uit de FP-X-serie een zeer authentieke klank hebben, gaat de FP-90X verder dan dat. De Roland PureAcoustic Piano Modeling sound engine geeft élk aspect van de rijke, resonerende klank van een akoestische vleugel weer: met een verbazingwekkende nauwkeurigheid. Kies uit elegante Concert- en dynamische Stage-piano's, via acht kant-en-klare variaties. Duik dan dieper met de ingebouwde Piano Designer en personaliseer de sound als een pianotechnicus, via een reeks eenvoudig aan te passen parameters. En met My Stage en PureAcoustic Ambience kun je je direct onderdompelen in een verscheidenheid aan realistische omgevingen: van studio's tot concertzalen. De pianoklanken van de FP-90X zijn bijna oneindig, en zijn stuk voor stuk de beste in hun klasse.

Dompel je onder in immersief geluid: met het krachtige vier-luidsprekersysteem.

Met een ingebouwd hifi-geluidssysteem dat je muziek vanuit elke hoek projecteert, evenaart geen énkele andere piano uit de FP-X-serie de geluidsdiepte en het brede dynamische bereik van de FP-90X. Een paar krachtige woofers en dubbel dome-tweeters werken in harmonie met speciale openingen in de achterkant van de kast, waardoor er een diep geluidsveld ontstaat dat de speelpositie volledig omhult. Naast ideaal om thuis mee te spelen, maakt dit full-range systeem de FP-90X ook krachtig en flexibel voor intieme live-optredens. En al even belangrijk voor privé-oefenssies is de Headphones Acoustic Projection-functie: die geeft je dezelfde sensatie van onderdompeling, met een sound die de kamer lijkt te vullen: ook al ben jij dan de enige die deze hoort en stoor je niemand anders hiermee.

De volledige feel van een akoestische vleugel, zonder het onderhoud.

Het PHA-50 klavier van de FP-90X zit ook in de topmodellen van Rolands huiskamerpiano's. Het is een innovatieve hybride, die het beste van twee werelden biedt en het gevoel en de textuur van akoestische pianotoetsen combineert met een onovertroffen duurzaamheid. De warme touch van de houten zijkanten voelt meteen vertrouwd aan voor doorgewinterde pianisten. En het composietmiddenframe dat zich uitstrekt van de voorkant van de toetsen naar de achterkant levert een stabiele, verzekerde aanraking. Een ambachtelijk hamermechanisme zorgt voor een authentieke respons, terwijl de look en feel van ivoor en ebbenhout tot in de kleinste details worden gereproduceerd. Het is net alsof je een traditionele akoestische vleugel bespeelt, maar dan zonder het regelmatige onderhoud.

Stevige functies in een draagbaar formaat.

De FP-90X versmelt zijn krachtige functies tot een stijlvol formaat dat werkt voor moderne muzikanten: thuis of onderweg. Met zijn compacte afmetingen en een verrassend licht gewicht voor een instrument met hamerwerking, is deze piano makkelijk verplaatsbaar in je woonruimte. En ze kan ook gemakkelijk worden opgeborgen in een kast of getransporteerd worden in een voertuig. Je kunt de FP-90X aanvullen met een KSC-90 standaard en een KPD-90 driepedaals unit, voor een traditionele rechtopstaande ervaring. Of met de draagbare KS-20X standaard en RPU-3 pedaalunit voor optredens.

Breid muziekmaken uit met Bluetooth en USB.

De premium pianofuncties van de FP-90X zijn slechts het begin. Via Bluetooth-audio kun je muziek streamen van een telefoon of tablet naar de geluidsinstallatie van de piano om mee te jammen. En met Bluetooth MIDI kun je verbinding maken met leuke muziekcompositieprogramma's zoals Zenbeats van Roland of GarageBand van Apple. Als je wilt zingen, sluit je een microfoon aan, voeg je effecten toe en versterk je de zang via de luidsprekers. Neem vervolgens alles samen met je pianospel op via de ingebouwde recorder. De FP-90X is zelfs voorzien van USB-audio-/MIDI-connectiviteit. Zo kun je communiceren met computers en tracks opnemen in professionele muziekproductiesoftware.

Om te gaan naar de Roland website voor meer informatie over dit product en update mogelijkheden klik hier.

Op dit product krijgt u 10 jaar garantie na registratie bij Roland.

Klik op het bovenstaande logo om uw aan te melden bij Roland om uw garantie met 8 jaar te verlengen tot totaal 10 jaar! 
U krijg daarbij ook gratis drie maanden online pianolessen van Skoove!