Roland Digitale Piano F 140R  -  Digital pianos

Roland Digitale Piano F 140R  -  Digital pianos

Artikel Adviesprijs Clavisprijs Huurprijs p/m  
F140R-CB Zwart mat € 1 169.00 € 1 069.00 € 38.97 € 38.97 Kopen
F140R-WH Wit mat € 1 169.00 € 1 069.00 € 38.97 € 38.97 Kopen

Voorraad en proefspelen

Zwart mat is op voorraad in: Centraal Magazijn

U kunt op dit instrument komen proefspelen in: Centraal Magazijn

Specificaties

 • 88 toets (PHA-4 Standard) klavier
 • Escapement + Ivory Feel
 • SuperNatural-pianoklank
 • 316 instrumentklanken
 • 72 + 2x variations Rhythms
 • 128-stemmige polyfonie
 • USB to Host / USB to Device, Bluetooth
 • Songrecorder / geheugen: 10 songs
 • 2 speakers, versterker 2x 12 Watt
 • Milieubewuste Auto-Off functie

H x B x D: 91cm x 136cm x 35cm, gewicht: 35kg

Klik voor meer informatie over de Roland Digitale Piano F 140R

Optionele accessoires

Wilt u liever eerst kennismaken voordat u een piano van ons koopt of huurt? Wij eigenlijk ook.

Het kopen van een piano is geen kleine beslissing, daarom nodigen wij u uit om in één van onze showrooms te komen proefspelen. U kunt dan gelijk verschillende piano's uitproberen.

Als u hier uw persoonlijke informatie invult nemen wij contact met u op.

Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Google's Privacyverklaring en Algemene voorwaarden zijn hier van toepassing.

Roland digitale piano F 140R

Moderne Pianoperformances van Topniveau

Met zijn ruimtebesparende design, trendy uiterlijk en krachtige Roland-technologie staat de Roland digitale piano F 140R garant voor hoogstaande eigentijdse pianoperformances. De befaamde geluidskwaliteit en klavierrespons van Roland zorgen voor de authentieke klank en het gevoel van een akoestische vleugel. En dat allemaal in een compact en betaalbaar instrument dat moeiteloos in een flat of (studenten)kamer past.

Het ingebouwde stereo-luidsprekersysteem zorgt voor een rijk en vol geluid. Het unieke Headphones 3D Ambience-effect dompelt je tijdens privé-oefensessies op overtuigende wijze onder in een ruimtelijke klankervaring. De ingebouwde ritmische achtergrondbegeleiding zorgt voor extra fun, en geeft je de controle over een volledig muziekensemble dat automatisch de door jou gespeelde akkoorden volgt.

De F 140R beschikt tevens over verschillende bijkomende features om je pianovaardigheden en -plezier mee uit te breiden, zoals een ingebouwde recorder, de mogelijkheid om mee te spelen met je favoriete songs via een usb-stick én ondersteuning van de gratis Roland-piano-apps voor iPhone, iPad en iPod touch en zelfs een bluetooth connectie ontbreekt niet.

 • Toonaangevende pianotechnologie van Roland in een stijlvol, betaalbaar instrument voor kleine(re) woonruimtes
 • SuperNATURAL Piano zorgt voor de rijke, authentieke sound van een échte akoestische vleugelpiano
 • Nieuw PHA-4 Standard-klavier beschikt over hoge resolutie-sensoren die de uitgebreide mogelijkheden van de SuperNATURAL-klankgenerator optimaal benutten
 • Geavanceerd ingebouwde ritmefunctie met intelligente begeleiding; 72 verschillende ritmestijlen, inclusief 6 pianistenstijlen
 • Verken naast de klank van een akoestische piano nog een zee aan andere muziekinstrumenten, met 305 andere klanken waaronder elektrische piano's, strijkers, orgels, gitaren, blazers, synthesizers en nog veel meer
 • Speel samen met je favoriete songs die zich op je iPhone, iPad of iPod touch bevinden, via de gratis Air Performer app.
 • Scherp met de gratis Piano Partner-app voor iPad je pianospel, luister- en muziekleesvaardigheden aan.
 • Headphones 3D Ambience-effect zorgt tijdens privé-oefensessies bij het gebruik van een hoofdtelefoon voor een ruimtelijke geluidservaring.
 • Sluit een usb-stick aan om mee te spelen met WAV/SMF-songs én uitvoeringen te bewaren die opgenomen werden met de ingebouwde recorder.
 • Usb-poort om de F-140R met muzieksoftware te laten communiceren via een Mac- of Windows-computer.
 • Handige functies voor dagelijks pianospel, inclusief een Volume Limit-functie en een onafhankelijke volumeregeling voor de luidsprekers en hoofdtelefoon.
 • Beschikbaar in witte of eigentijdse zwarte afwerking
 • Hoogwaardige pianoperformance voor compacte woonruimtes


De Roland F140R is perfect voor wie op een appartement of (studenten)kamer woont en toch een kwalitatieve piano verlangt. De befaamde sound, feel en technologie van Roland leveren hoogstaande pianoprestaties in een compacte behuizing die probleemloos in krappe ruimtes en kamers past. De ingetogen maar elegante look van de F-140R is perfect voor moderne woonruimtes, terwijl de keuze voor een witte of eigentijdse zwarte afwerking de mogelijkheid biedt om het instrument naadloos te matchen met je inrichting en meubilair. Het unieke deksel van de F 140R transformeert bij het openen in een partituurstandaard. Na sluiting wordt het volledige klavier bedekt, waardoor het uiterlijk van de piano onopvallend in het interieur opgaat wanneer hij niet in gebruik is.

De toonaangevende technologie van Roland zorgt voor de ultieme piano-ervaring.
Met zijn superieure bouwkwaliteit en innoverende technologische features die veel veder gaan dan andere instrumenten binnen zijn prijsklasse, bewijst de F 140R zich als een volwaardig muziekinstrument dat jarenlang plezier garandeert en meegroeit met je muzikale vorderingen. De SuperNATURAL Piano-klankgenerator van Roland levert de rijke, complexe sound van een akoestische vleugel en zorgt voor een ongelooflijke speelervaring.

Het nieuw ontwikkelde PHA-4 Standard-klavier heeft de functies, het uiterlijk en de Ivory Feel-textuur geërfd van de klavieren uit onze topinstrumenten. De F 140R is verder uitgerust met de allernieuwste sensortechnologie die optimaal gebruik maakt van het enorme klankbereik van de SuperNATURAL Piano.

Intelligente begeleiding laat je een volledige band aanvoeren.
Met zijn ingebouwde ritmefunctie geeft de F-140R je de mogelijkheid om samen te spelen en te oefenen met een schitterend achtergrondensemble. De ritmes zijn erg eenvoudig in gebruik en vormen een intelligente functie die automatisch de door jou gespeelde akkoorden volgt. 72 verschillende ritmestijlen bestrijken een uitgebreid scala aan muziekgenres: van rock en jazz naar latin, reggae, moderne elektronische muziek, noem het maar op.

Naast het plezier van het oefenen en performen met het geluid van een complete band, helpen de ritmes je ook om het gevoel voor timing aan te scherpen en dat op een manier die veel leuker is dan samen te spelen met de ingebouwde metronoomfunctie. Samenspelen met ritmebegeleiding is ook perfect om de andere sounds van de Roland F 140R te verkennen. Zo beschikt het instrument niet alleen over het geluid van een akoestische piano maar ook over orgels, gitaren, blazers, synths en nog veel meer.

Gebruik je favoriete Apple iOS-apparaten en beleef meer plezier tijdens het pianospelen.
De gratis piano-apps van Roland geven je de mogelijkheid om je favoriete iOS-mobiele apparaten te linken met de digitale piano F 140R. De Air Performer-app streamt draadloos* je favoriete nummers die zich op je iPhone, iPad of iPod touch bevinden naar het geluidsysteem van de F-140R. Het biedt bovendien controle over de toonhoogte en het tempo tijdens het afspelen van de nummers. Hierdoor wordt het mogelijk om de toonaard of de snelheid van populaire songs aan je pianoniveau aan te passen of af te stemmen op je stembereik wanneer je meezingt tijdens het pianospelen.

Piano Partner voor iPad voorziet een frisse, interactieve manier om je pianokunsten te verbeteren en beschikt over geïntegreerde applicaties die samenwerken met de ingebouwde sounds, songs en ritmes van de F-140R: nieuwe inspiratie en leermogelijkheden gegarandeerd! Piano Partner beschikt tevens over DigiScore Lite, die de partituren van de ingebouwde songs van de F-140R digitaal op je iPad projecteert. Al deze apps zijn beschikbaar in de Apple App Store en maken het eenvoudig om de hedendaagse mobiele technologie in te schakelen om je pianoplezier te verbeteren.

*Een draadloze connectie vereist de optionele Roland WNA1100-RL WiFi–USB-adapter en een WLAN-netwerk met toegang tot het internet.

Uitgebreide leer- en speelopties via digitale technologie.
De krachtige digitale technologie van de F-140R maakt het heel eenvoudig om muziekplezier in je drukke leven te introduceren. Een digitale piano dient nooit gestemd te worden en klinkt altijd perfect, waardoor de (half)jaarlijkse kosten geëlimineerd worden die samengaan met het frequente onderhoud van een akoestische piano. Daarnaast kun je ook makkelijk het volume van de speakers aanpassen: een essentiële functie als je op een appartement of (studenten)kamer woont.

Nog een groot voordeel van een digitale piano is de mogelijkheid om de luidsprekers volledig uit te schakelen en met een hoofdtelefoon te spelen, zodat je altijd kunt spelen zonder daarbij anderen te storen. Het unieke Headphones 3D Ambience-effect van de F-140R verrijkt de piano-ervaring tijdens dergelijke privésessies, waardoor je het gevoel krijgt dat de klank uit het instrument zelf komt.

De F-140R beschikt ook over talrijke nuttige digitale features die je inspiratie bezorgen of assisteren bij het oefenen. We hebben het dan onder meer over de ingebouwde metronoom, een recorder om stukken mee op te nemen en te delen met anderen, een computerlink via usb én een Twin Piano-modus die het klavier in twee helften opsplitst zodat twee spelers zij aan zij piano kunnen spelen, zélfs in dezelfde tessituur.

Maximaliseer leren en plezier met deze exclusieve app voor je Roland-piano

De Piano Partner 2-app voor mobiele iOS- en Android-apparaten helpt je op een laagdrempelige, leuke en interactieve manier muziek te leren spelen en ervan te genieten met je digitale Roland-piano. Songs en DigiScore Lite tonen de interne muziekcollectie van de piano op het scherm van je smartphone of tablet, terwijl de Rhythm- en Flash Card-modi je skills verbeteren met intelligente begeleiding en uitdagende muzikale oefeningen. Piano Partner 2 maakt het ook mogelijk om je smartphone of tablet te gebruiken als een afstandsbediening voor je Roland-piano, en beschikt over een intuïtieve grafische interface voor een nog makkelijkere bediening.

Recorder- en Diary-functies helpen je sneller vooruitgang te boeken, via het evalueren van je performances en het opvolgen van je dagelijkse oefenroutines. Diary registreert statistieken met onder meer je speeltijd, welke toetsen je gespeeld hebt en meer. Het is zelfs mogelijk om deze gegevens te delen met familie, vrienden en leerkrachten, rechtstreeks vanuit de app. Om Piano Partner 2 te gebruiken, breng je een draadloze Bluetooth-verbinding tot stand tussen je apparaat en een compatibele Roland-piano, of gebruik je een USB-kabel. Piano Partner 2 is gratis beschikbaar in de App Store of op Google Play.

 
Om te gaan naar de Roland website voor meer informatie over dit product en update mogelijkheden klik hier.
 

Klik op het bovenstaande logo om uw aan te melden bij Roland voor 1 jaar extra garantie! 
U krijg daarbij ook gratis drie maanden online pianolessen van Skoove!