Roland Classic Roland C 30  -  Digital pianos

Roland Classic Roland C 30  -  Digital pianos

Artikel Adviesprijs Clavisprijs Huurprijs p/m  
C30-2 Mahonie € 4 627.00 € 4 299.00 € 154.23 € 154.23 Kopen

Voorraad en proefspelen

U kunt op dit instrument komen proefspelen in: Nieuwegein

Specificaties

  • 61 toetsen, F-schaal met klikrespons
  • 128-stemmige polyfonie
  • 4 klanken klavecimbel met 4 types
  • 2 orgelklanken
  • 5 verschillende stemmingkeuzes
  • Fijnstemming variabel 415Hz / 392Hz
  • Reverb voor ruimtelijke simulatie
  • 2x 13 Watt speakers

H x B x D: 83cm x 110cm x 38cm, gewicht: 38kg

Klik voor meer informatie over de Roland Classic Roland C 30

Optionele accessoires

Wilt u liever eerst kennismaken voordat u een piano van ons koopt of huurt? Wij eigenlijk ook.

Het kopen van een piano is geen kleine beslissing, daarom nodigen wij u uit om in één van onze showrooms te komen proefspelen. U kunt dan gelijk verschillende piano's uitproberen.

Als u hier uw persoonlijke informatie invult nemen wij contact met u op.

Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Google's Privacyverklaring en Algemene voorwaarden zijn hier van toepassing.

Roland Classic C 30 mahonie digitaal klavecimbel

Als solo- en ensemble-instrument is de C-30 perfect geschikt voor barokmuziek. Dit nieuwe klavecimbel mag dan wel digitaal zijn, maar dat neemt niet weg dat het bijzonder authentiek klinkt en aanvoelt en zodoende de perfecte sfeer schept.

Het digitale klavecimbel C30 is zó stijlvol uitgevoerd dat hij ook optisch een hoogtepunt vormt voor eender welke ruimte. Bovendien kunt u hem naar eigen smaak versieren met een kunstreproductie aan de binnenkant van de klep en vulelementen in de zijpanelen (zie de accessoires). Roland biedt verschillende versieringen aan, o.m. reproducties van bekende schilderijen en zijpanelen van gesimuleerd gebrandschilderd glas. Alleen al vanuit een optisch standpunt vormen de C-30 en de bijgeleverde stand een echte verrijking voor elke ruimte.

Klavier met klikrespons
Naast een overtuigende klankkwaliteit en een perfecte look biedt de C-30 een verrassend authentiek klavier. Dit nieuwe F-klavier met klikrespons simuleert perfect het tokkelen van de snaren op een akoestisch klavecimbel.

Traditionele geluiden
De C-30 bevat vier verschillende klankgroepen: Frans klavecimbel, Vlaams klavecimbel, fortepiano en dynamisch klavecimbel. Voor elke groep zijn er vier variaties: 8’I (achterkant), 8’II (voorkant), 4’ en Lute. Verder bezit dit instrument twee positief orgelklanken en vijf stemmingssystemen, waaronder de barokstemming.

Klassieke stemmingen en stemmingssystemen
Dit instrument is voorzien van een functie voor de keuze van de barok- (415Hz) of Versailles-stemming (392Hz) zonder alle (sowieso gesimuleerde) snaren te hoeven stemmen. Bovendien worden vijf stemmingssystemen ondersteund. Naast de gelijkzwevende stemming kunt u kiezen uit Werckmeister, Kirnberger, Vallotti en middentoon. En net omdát de C-30 een digitaal instrument is, is hij niet gevoelig aan de weersomstandigheden of luchtvochtigheid. Hij kan gewoon niet ontstemmen!

Oefenen zonder iemand te storen
Vanaf heden kunnen klavecimbelstudenten oefenen zonder wie dan ook te storen door gewoon een hoofdtelefoon aan te sluiten. Anderzijds is de versterking van de C-30 voldoende krachtig voor middelgrote zalen, zodat geen extern versterkingssysteem gebruikt hoeft te worden. Dat neemt echter niet weg dat de C-30 audio-uitgangen heeft, die op een PA-systeem kunnen worden aangesloten, als dit nodig blijkt.

Transportvriendelijk
De C-30 is niet alleen verrassend compact, maar ook zeer degelijk uitgevoerd, zodat hij zonder problemen mee op tournee kan. Voor scholen heeft deze aanpak o.m. het voordeel dat de C-30 telkens daar kan worden opgesteld waar de les plaatsvindt.

Om te gaan naar de Roland website voor meer informatie over dit product en update mogelijkheden klik op de Roland Classic website.