Home  |    |    |    |  GP 607

Roland digitale vleugel   -  

Roland digitale vleugel   -  

Artikel Adviesprijs Clavisprijs Huurprijs p/m  

Voorraad en proefspelen

U kunt op dit instrument komen proefspelen in: Delft en Nieuwegein

Specificaties

  • 88 toets PHA-50 Ebony/Ivoriet houten klavier met drukpunt
  • SuperNatural Piano Modeling
  • 307 klanken
  • Polyfonie: onbeperkt pianoklanken, 384 stemmig overig
  • Traploze detectie demper pedaal
  • USB-to-host, USB-to-device, Bluetooth
  • Mini Jack input, Jack stereo output
  • Opnamerecorder op basis van WAV
  • Acoustic Projection met 5 speakers, Trio versterking 1x 20 watt (subwoofer), 2 x 20 watt, 2 x 5 watt
  • Hoge kwaliteit hoofdtelefoon versterker

H x B x D: 93cm x 141cm x 95cm, gewicht: 86kg

Klik voor meer informatie over de Roland GP 607

Wilt u liever eerst kennismaken voordat u een piano van ons koopt of huurt? Wij eigenlijk ook.

Het kopen van een piano is geen kleine beslissing, daarom nodigen wij u uit om in één van onze showrooms te komen proefspelen. U kunt dan gelijk verschillende piano's uitproberen.

Als u hier uw persoonlijke informatie invult nemen wij contact met u op.

Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Google's Privacyverklaring en Algemene voorwaarden zijn hier van toepassing.

Roland GP 607 digitale vleugel

De Roland GP 607 is alleen in de aanbieding leverbaar in het zwart hoogglans als demomodel in filiaal Delft en Nieuwegein
 

Als je altijd al naar een vleugel hebt verlangd, maar tot dusver ontmoedigd werd door de aankoopprijs of het gewicht ervan, dan vormt de Roland GP 607 wellicht de perfecte aanvulling voor je interieur. De Roland GP-607 is een stijlvolle digitale minivleugel in zwart of wit hoogglans, die hulde brengt aan de klassieke vorm van een akoestische vleugel. Hij beschikt over een indrukwekkend en tegelijk sierlijk design. Onder zijn traditionele uiterlijk verbergt de piano de allernieuwste technologie. Bluetooth® verbindingsmogelijkheden maken het mogelijk om draadloos songs te streamen van je tablet/smartphone naar het krachtige 4.1 luidsprekersysteem van de GP 607. Op die manier wordt de kamer gevuld met een rijke, heldere sound. De SuperNATURAL Piano Modeling-technologie zorgt voor een uitermate realistische pianoklank. Samen met de expressieve touch van het nieuwe PHA-50-klavier komt dat neer op een authentieke speelervaring, die zelfs de meest doorgewinterde pianokenners zal weten te bekoren. Een rist ingebouwde leerfuncties – inclusief verbindingsopties met educatieve apps – garandeert dat je gemotiveerd zult blijven én dat je pianovaardigheden voortdurend zullen verbeteren. Of je nu een mooie eyecatcher aan je woonruimte wilt toevoegen, of op zoek bent naar een gesofisticeerde digitale vleugel die de hele familie op een ongedwongen manier piano leert spelen: de GP607 introduceert schoonheid, elegantie en sprekende pianoperformances bij je thuis.

Bevat een premium geluidsysteem voor het optimaal genieten van je favoriete instrument

Soms wil je muziek creëren. En soms wil je gewoon relaxen en van muziek genieten. In beide gevallen staat de Roland GP 607 met zijn hoogwaardige ingebouwde luidsprekers klaar om je woning te vullen met een buitengewone klank. Tijdens het pianospelen zorgt het geluidsysteem met zijn 4.1 multi-kanaalsluidsprekers voor een volbloed sound, waarvan het geluidsvolume regelbaar is naargelang het tijdstip en de omstandigheden. En tijdens het entertainen van vrienden kun je gebruikmaken van de Bluetooth audio-functies, waarmee de piano de functie van een hifi-installatie vervult. Via een draadloze verbinding met een smartphone of tablet is het op die manier mogelijk om je favoriete songs via de pianospeakers af te spelen. En wanneer je nood hebt aan ontspanning, dan laat de speciale app voor Apple Watch je zelfs de interne songbibliotheek van de GP607 van op afstand bedienen: recht vanuit je sofa!

Ingebouwde educatieve mogelijkheden en Apps zorgen ervoor dat pianospelen nog interactiever wordt

Piano leren spelen, zorgt voor heel wat voldoening. Maar er is ook tijd, inspanning en toewijding voor nodig. De Roland GP-607 geeft spelers een alternatief voor de conventionele leermethodes via boeken en cursussen. Leren begint hier bij de ingebouwde educatieve features. Samen jammen met ingebouwde songs is een prima manier om je voor te bereiden om samen te spelen met een band of orkest. De Twin Piano-modus laat een leerkracht en een student naast elkaar aan het klavier plaatsnemen, waarna ze samen binnen hetzelfde notenbereik kunnen spelen. De ingebouwde metronoom promoot een nauwkeurige timing, en de voorziene recorder registreert je pianospel; zodat meteen nadien je vooruitgang geëvalueerd kan worden: door jezelf of een leerkracht. Er is ook audio- en MIDI-playback via een usb-geheugendrager voorzien, plus een geïntegreerde Bluetooth MIDI-functie die je draadloos verbinding laat maken met apps zoals Piano Partner 2 van Roland, alsook toegang biedt tot digitale bladmuziek, songbibliotheken en nog veel meer. Kortom: de Roland GP607 maakt van oefenen een plezier; geen opgave.

Om meer informatie te vinden op de Roland website klik hier.

Op dit product krijgt u 10 jaar garantie na registratie bij Roland.

Klik op het bovenstaande logo om uw aan te melden bij Roland om uw garantie met 8 jaar te verlengen tot totaal 10 jaar!