Clavis Piano's Onno Bijlmer

Onno Bijlmer, hoofd afdeling pianotechniek

In 1977 als Amsterdammer geboren

Na het verplichte basis onderwijs genoten te hebben ben ik fijn mechanische techniek gaan studeren aan de MTS. Omdat ik mij daar niet helemaal thuis voelde heb ik vanaf mijn 21ste voor een werkend bestaan gekozen waar ik de nodige levenservaring heb opgedaan. In mijn 25ste levensjaar ben ik met piano spelen begonnen en door een pianoverhuizing geÔnteresseerd geraakt in de piano techniek.

Eerst als leerling begonnen bij Grand-Piano in Wormerveer die mij doorgesluisd hebben naar Clavis waar ik sinds 2005 als leerling en 2008 als werknemer heel veel plezier heb in het vak, met collegas en klanten.

In 2015 heb ik met veel genoegen†een week hard mogen werken aan de †"European Piano Technical Academy" om vanaf heden als een†gecertificeerd Yamaha pianotechnicus door het leven te gaan.

Omdat het ambacht geen goedkope aangelegenheid is geworden zie ik het als een kunst u een afgemeten advies te geven over de velen aspecten die de piano aangaan om zo het speelplezier weer bij u terug in huis te brengen.

Hartelijke groeten en tot ziens!