Clavis Piano's Acties

Piano spelen met Cor

Piano spelen met Cor

Een unieke actie tussen Clavis Pianos en Cor Bakker.

Pianospelen is voor velen een droom die nooit is uitgekomen. Uit onderzoek blijkt dat zeker 30% van de bevolking het jammer vindt dat hij of zij geen muziekinstrument heeft leren spelen. Zeker de helft daarvan vindt het jammer dat zij geen piano kunnen spelen. Daar moet wat aan gedaan worden dachten zowel Cor Bakker als Clavis Pianos . Nu kunt u natuurlijk op traditionele wijze pianoles gaan volgen bij een pianodocent aan huis of op een muziekschool maar u kunt ook thuis in uw vertrouwde omgeving en op elk gewenst moment van de dag online pianolessen volgen. Welke methode er voor u het meest geschikt is kunt u het beste zelf beoordelen.

Maar het is een zekerheid dat u cht een piano nodig heeft om te leren pianospelen. Want zonder schaats is het ijs alleen maar glad. Nu heeft Cor Bakker een aantal instrumenten, in elk budget, voor u uitgezocht. Wanneer u hier klikt komt u direct bij de voorkeursinstrumenten uit die Cor Bakker voor u heeft geselecteerd. Al deze instrumenten kunt u via de aanbevelingspagina van Cor Bakker in de webshop van www.clavis.nl bestellen. Maar wanneer u deze bestelt samen met de online pianolessen op pianospelenmetcor.nl krijgt u van Cor Bakker en Clavis een cadeau in de vorm van een goede hoofdtelefoon en/of een degelijke in hoogte verstelbare pianobank.

Nieuwsgierig? Klikt u dan hier en u komt dan rechtstreeks op de website van pianospelenmetcor.nl waar u een gratis proefles kunt aanvragen.
Op onze docenten pagina komt u terecht bij een grote database met particuliere pianodocenten.

Voor meer over informatie over deze actie klikt u hier

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Bij Clavis koopt u digitale toetsinstrumenten voor de laagste prijs. Wij checken namelijk dagelijks de prijzen van onze Nederlandse collega's. Dit zijn wij helaas genoodzaakt te doen. Steeds vaker krijgen wij te maken met het feit dat wij een showroom zijn voor de internetwinkels. Echter hanteren wij deze prijsgarantie enkel als onze college deze piano ook daadwerkelijk op voorraad heeft.

Bij onze filialen in Amsterdam, Delft en Nieuwegein staan vrijwel alle digitale toetsinstrumenten Roland en Yamaha voor u speelklaar.

Ons vakkundig personeel kan het instrument demonstreren en helpt u met het maken van een juiste keuze! Op internet kunt u slecht specificaties vergelijken, maar een instrument moet je horen, voelen en beleven. Daarom is een bezoek aan onze speciaalzaak noodzaak om goed te kunnen kiezen.

Wij zorgen o.a. ook voor eventuele reparaties, stellen uitleeninstrumenten beschikbaar bij een defect, beantwoorden al uw vragen en op onze uitgebreide website kunt u alle informatie vinden die maar voorhanden is zoals brochures en handleidingen.

Service als vanouds voor de scherpste prijs en op internet krijgt u ook geen koffie...

Tot ziens in een van onze filialen. U bent van harte welkom.

Ps. zien wij een prijs over het hoofd? Meld het ons a.u.b.