Home  |    |    |    |  Luchtbevochtiger

Luchtbehandeling   -  

Wilt u liever eerst kennismaken voordat u een piano van ons koopt of huurt? Wij eigenlijk ook.

Het kopen van een piano is geen kleine beslissing, daarom nodigen wij u uit om in één van onze showrooms te komen proefspelen. U kunt dan gelijk verschillende piano's uitproberen.

Als u hier uw persoonlijke informatie invult nemen wij contact met u op.

Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Google's Privacyverklaring en Algemene voorwaarden zijn hier van toepassing.

Boneco W 300 luchtbevochtiger

Boneco W300 bevochtiger en luchtwasser. Waterverdamping zonder kalk. Tegen uitdroging van parket, houten meubels en uw piano of vleugel! Daarnaast ook helpend tegen astma en allergieën. Geschikt voor een ruimte tot 50 m² (125 m³). Diverse onderdelen van deze luchtbevochtiger zijn eenvoudig te reinigen in een vaatwasser!

Luchtwasser
De Boneco W300 luchtwasser bevochtigt en reinigt de lucht. De luchtbevochtiger bezit een roterende, kunststof verdampingsmat die voor waterverdamping zonder kalk zorgt, ofwel voor zacht water verdamping. Tijdens rotatie van de mat neemt deze water op uit het reservoir, geeft hij waterdamp aan de lucht af en worden deeltjes zoals pollen en huisstof uit de lucht gewassen. Dit verdampingsfilter is makkelijk te reinigen.

Woonkamer, slaapkamer of kantoor
De Boneco W300 luchtwasser zorgt voor een gezonde luchtvochtigheid en schone lucht in elke woonkamer, slaapkamer of klein kantoor tot 50 m²/125 m³. Ideaal voor mensen met astma, allergieën of luchtwegproblemen. De luchtbevochtiger voorkomt tevens het te droog worden en scheuren van parket.

Watertank
De Boneco W300 heeft buiten het water reservoir ook nog een extra watertank waardoor in totaal 12 liter water voor een extra lange bevochtigingstijd zorgt.

Eenvoudig te reinigen
De Boneco W300 is eenvoudig te reinigen. Men kan de watertank eenvoudig schoonspoelen en het water regelmatig verversen. De wasbare onderdelen kunnen in de vaatwasser gereinigd worden.

Ionic Silver Stick
De Boneco luchtwasser verdampt het water zonder kalk, er hoeft daardoor geen antikalk patroon gebruikt te worden. Om het water bacterievrij te houden kan men gebruik maken van een Ionic Silver Stick.

Eigenschappen
Luchtbevochtiger en luchtreiniger in één toestel
Voor woonkamer, slaapkamer of klein kantoor tot 50 m²/125 m³
Luchtbevochtiging met 2 standen (dag / nacht)
Output ca. 350 ml/u
Inhoud waterreservoir 4,5 liter en tank van 7,5 liter
Eenvoudig te reinigen, diverse onderdelen zijn vaatwasser bestendig
Geluid fluisterstil, in stand 1 < 25 dB(A)
Geurolie verspreiden is mogelijk
Kleur wit
Verbruik slechts 13 tot 23 Watt