Luchtbehandeling Boneco 2055D  -  Accessories acoustic

Luchtbehandeling Boneco 2055D  -  Accessories acoustic

Artikel Adviesprijs Clavisprijs Huurprijs p/m  

Boneco-2055D

€ 418.00 € 369.00 € 0.00 Kopen

Downloads

Er zijn geen downloads.

Wilt u liever eerst kennismaken voordat u een piano van ons koopt of huurt? Wij eigenlijk ook.

Het kopen van een piano is geen kleine beslissing, daarom nodigen wij u uit om in één van onze showrooms te komen proefspelen. U kunt dan gelijk verschillende piano's uitproberen.

Als u hier uw persoonlijke informatie invult nemen wij contact met u op.

Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Google's Privacyverklaring en Algemene voorwaarden zijn hier van toepassing.

Boneco luchtbevochtiger 2055D

De beste en meest effectieve manier om in een ruimte de vochtigheid te corrigeren is met een luchtbevochtiger. Muziekinstrumenten, parketvloeren, antieke meubels hebben in ieder geval één ding gemeen: een te lage luchtvochtigheid kan kostbare schades opleveren. Dat door het op deze manier bevochtigen van de lucht ook de rest van uw meubilair daarvan profiteert moge duidelijk zijn. Let op bij aanschaf van een luchtbevochtiger dat deze voldoende capaciteit (m3) heeft voor de gehele ruimte.

Er zijn meerdere soorten luchtbevochtigers te koop. Vanwege de hoge bedrijfszekerheid kiezen wij echter uitsluitend voor de koudverdampers en schijvenverdampers van Boneco. Naast de genoemde bedrijfszekerheid hebben deze bevochtigers een laag stroomverbruik en zijn zij gemakkelijk te onderhouden.

De Boneco 2055D luchtbevochtiger heeft als extra een digitale hygrostaat. De Boneca 2055D reinigt, ioniseert en bevochtigt de lucht in combinatie met Aromatherapie en dit alles zonder dat u filters, ontkalkingspatronen en chemische reinigingsmiddelen hoeft aan te schaffen. De 2055D is tevens fluisterstil en verbruikt slechts 24 Watt. De allernieuwste uitvindingen op het gebied van luchtverbetering, waaronder "Natte Ionisatie", "Nano Technology" en "ISS oftewel Ionic Silver Stick", zijn gecombineerd in dit prachtige en compact vormgegeven Zwitserse apparaat.

  • Technische gegevens:
  • Output: 0,3 kg. Per uur
  • Verbruik: 24 Watt
  • Bereik: tot 150 m³
  • Tankinhoud: 4,5 liter
  • Bevochtigingsvermogen: 300 gram/uur
  • Leeggewicht: 5,9 kg
  • Afmetingen: 38 x 32 x 42,5 cm.