Clavis Piano's Garantie

Garantiecertificaat nieuwe akoestische piano's en vleugels

Als n van de weinige pianobedrijven in Nederland geven wij op nieuwe piano's en vleugels via het Clavis Garantiecertificaat 10 jaar garantie op het instrument. En dat doen wij niet zonder reden.

De gerenommeerde merken die Clavis vertegenwoordigt geven daar alle aanleiding toe. Ook het Clavis Piano-Maatplan, waarbij u uw piano of vleugel eerst huurt voordat u tot koop overgaat, bevestigt dat wij u deze garantie met een gerust hart kunnen geven. Op de eventuele toegevoegde elektronica, zoals o.a. een Silent systeem, geven wij 2 jaar garantie. Deze is echter met de Clavis Garantieverzekering om te zetten naar 10 jaar volledige garantie.

Occasions

Op gebruikte akoestische piano's en vleugels verstrekken wij een garantietermijn van 3 tot 5 jaar, afhankelijk van de leeftijd en kwaliteit van het instrument.

Eenvoudige voorwaarden

De voorwaarden voor ons garantiesysteem zijn eenvoudig: wij verplichten ons via het Clavis Garantiecertificaat om ondeugdelijkheden van het instrument door materiaal- en/of constructiefouten kosteloos te repareren. De enige voorwaarde die wij stellen is, dat uw akoestische instrument minimaal 1x per halfjaar door Clavis Piano's of een erkende pianostemmer wordt gestemd.

Garantiecertificaat nieuwe digitale piano's en vleugels

Op elektronische nieuwe toetsinstrumenten geven wij een garantietermijn van 2 jaar. Deze is echter met de Clavis Garantieverzekering te verlengen naar 5 jaar volledige garantie. Zoals u wellicht zult begrijpen zijn de portable instrumenten hierbij uitgezonderd.

Occasions

Op gebruikte elektronische toetsinstrumenten geven wij een garantietermijn van 1/2 tot 1 jaar, afhankelijk van de leeftijd en kwaliteit van het instrument.

Garantieverzekering nieuwe Yamaha Silent piano's en vleugels

Voor de Yamaha Silent piano's en vleugels bieden wij u via het Clavis Garantiecertificaat 10 jaar garantie op het akoestische gedeelte. Dit geldt echter niet voor het digitale/elektronische gedeelte waarvoor een fabrieksgarantie van 2 jaar geldt. Clavis biedt u echter de mogelijkheid, via de Clavis Garantieverzekering, deze termijn met 8 jaar te verlengen. Zo kunt u zeker 10 jaar lang onbeperkt en zorgeloos genieten van uw Silent piano of vleugel.

Tarieven Clavis Garantieverzekering

Verzekering van een Yamaha Silent piano tot 10 jaar volledige garantie op het digitale/elektronische gedeelte kost u slechts 175,00. Deze verzekering voor de Yamaha Silent vleugels bedraagt 295,00. Dit bedrag dient gelijktijdig met de aanschaf van het instrument in zijn geheel aan Clavis te worden voldaan.

Garantieverzekering nieuwe digitale piano's en vleugels

Ook voor digitale piano's en vleugels heeft Clavis de mogelijkheid om de garantietermijn met maximaal 3 jaar te verlengen. Deze bijverzekering kost 25,00 per jaar. Bij aanschaf dient u aan te geven voor hoeveel jaar u deze garantieverlenging wenst. Dus samen met de standaard 2 jaar garantie kunt u voor 75,00 extra een garantietermijn krijgen van totaal 5 jaar! Zoals u wellicht zult begrijpen zijn de portable instrumenten hierbij uitgezonderd.