Clavis Piano's Acties

Klik hier voor meer informatie

Gratis digitale piano. Gratis online pianoles via Cor Bakker. De actie is geldig bij alle Clavis filialen: 3 maanden voor nop, zonder verplichting. Alleen als u tevreden bent kiest u na de proefperiode voor kopen of huren.

Bent u of uw gezin na deze 3 maanden niet enthousiast, dan haalt Clavis het instrument fluitend weer bij u op.

Een mooiere kans om kennis te maken met het muziek maken op een Roland digitale piano bestaat gewoon niet. Om het prijskaartje hoeft u het niet te laten.

Voorwaarden voor het thuiskrijgen van deze digitale piano

 • Kom naar een van onze winkels en luister hoe deze piano klinkt.
 • Neem uw legitimatiebewijs mee.
 • Vul samen met een van de adviseurs het aanvraagformulier in.
 • Clavis Piano's doet een BKR-Check te Tiel.
 • Na goedkeuring van onze administratie brengt Clavis na een afspraak met u te hebben gemaakt, de piano bij u thuis.
 • Na drie maanden heeft u de mogelijkheid om de bruikleen piano:
  1. aan te schaffen voor de bij de aanvraag afgesproken verkoopprijs
  2. in dertig termijnen te betalen voor de bij de aanvraag afgesproken maandprijs
  3. weer op te laten halen door Clavis
 • Vanzelfsprekend is het na drie maanden ook mogelijk om een ander instrument aan te schaffen of te huren.
 • Wij vragen u alleen om een transportbijdrage van € 50,00, wanneer u op meer dan 30 km afstand woont van een van onze filialen dan vragen wij u een transportbijdrage van € 100,00. Deze moet worden afgerekend bij of voor levering. Deze vergoeding wordt als aanbetaling beschouwd en wordt aan u gerestitueerd bij aankoop of huur van een instrument.
 • Door op deze link te klikken kunt u gratis online pianolessen door Cor Bakker ontvangen.
 • Na deze lessen kunt u of vervolglessen bij Cor Bakker aanschaffen of contact zoeken met de plaatselijke muziekschool of pianodocent(e)
 • Wij wensen u veel speelplezier.
Gratis piano in bruikleen
Klik hier voor meer informatie

Een unieke actie tussen Clavis Piano's en Cor Bakker.

pianospelen is voor velen een droom die nooit is uitgekomen. Uit onderzoek blijkt dat zeker 30% van de bevolking het jammer vindt dat hij of zij geen muziekinstrument heeft leren spelen. Zeker de helft daarvan vindt het jammer dat zij geen piano kunnen spelen. Daar moet wat aan gedaan worden dachten zowel Cor Bakker als Clavis Piano's . Nu kunt u natuurlijk op traditionele wijze pianoles gaan volgen bij een pianodocent aan huis of op een muziekschool, maar u kunt ook thuis in uw vertrouwde omgeving en op elk gewenst moment van de dag online pianolessen volgen. Welke methode er voor u het meest geschikt is kunt u het beste zelf beoordelen.

Eén ding is zeker: u heeft écht een piano nodig om te leren pianospelen. Want zonder schaats is het ijs alleen maar glad. Nu heeft Cor Bakker een aantal instrumenten, in elk budget, voor u uitgezocht. Wanneer u hier klikt komt u direct bij de voorkeursinstrumenten uit die Cor Bakker voor u heeft geselecteerd. Al deze instrumenten kunt u via de aanbevelingspagina van Cor Bakker in de webshop van www.clavis.nl bestellen. Maar wanneer u deze bestelt samen met de online pianolessen op pianospelenmetcor.nl krijgt u van Cor Bakker en Clavis een cadeau in de vorm van een goede hoofdtelefoon en/of een degelijke in hoogte verstelbare pianobank.

Nieuwsgierig? Klikt u dan hier en u komt dan rechtstreeks op de website van pianospelenmetcor.nl waar u een gratis proefles kunt aanvragen.
Op onze docentenpagina komt u terecht bij een grote database met particuliere pianodocenten.

Voor meer over informatie over deze actie klikt u hier

Klik hier voor meer informatie

Bij Clavis koopt u digitale piano's en vleugels voor de laagste prijs. Wij checken namelijk dagelijks de prijzen van onze in Nederland gevestigde collega's. Dit zijn wij helaas genoodzaakt te doen. Steeds vaker krijgen wij te maken met het feit dat wij een showroom zijn voor de internetwinkels.

Bij onze filialen in Amsterdam, Delft en Nieuwegein staan vrijwel alle digitale piano's en vleugels van Roland en Yamaha voor u speelklaar.

Ons vakkundig personeel kan het instrument demonstreren en helpt u met het maken van een juiste keuze! Op internet kunt u slechts specificaties vergelijken, maar een instrument moet je horen, voelen en beleven. Daarom is een bezoek aan onze speciaalzaak noodzakelijk om goed te kunnen kiezen.

Wij zorgen o.a. ook voor eventuele reparaties, stellen uitleeninstrumenten beschikbaar bij een defect, beantwoorden al uw vragen en op onze uitgebreide website kunt u alle informatie vinden die maar voorhanden is zoals brochures en handleidingen.

Service als vanouds voor een scherpe prijs. Op internet krijgt u onder andere geen koffie...

Tot ziens in een van onze filialen. U bent van harte welkom.

PS. Zien wij een prijs over het hoofd? Meld het ons a.u.b.